2777
2789
عنوان

بچه هاکمک یه وکیل هست

66 بازدید | 9 پست

زمینی که ازپدربزرگم مونده به همه زیادرسیده ولی به پدرم کمک رسیده ولی امضای پدربزرگم رودارندولی توقولنامه نوشته که باپول فروخته فقط شالیزارمونده حالا میتونیم شکایت کنیم ازشالیزارحقمون روزیادبگیرم لطفاً اگه بلدید جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقولنامه نوشته که باپول به بچه هاش داداه

مشخص شده که هرکدام از بچه‌ها چه مبلغ پول دادن ؟ همه مساوی دادن یا نه ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مشخص شده که هرکدام از بچه‌ها چه مبلغ پول دادن ؟ همه مساوی دادن یا نه ؟ 

دقیق نمیدونم اگه اگه یکش کم یازیاده بده یامساوی چی میشه راهی هست برامون ممنون گلم

میتون حالا ازشالیزار زیادتربگیرم  میتونیم شکایت کنیم اگه بکنیم چیزی بدست میاد

نه . چون زمین طبق توافق جمعی تقسیم شده و در زمان تقسیم کسی اعتراضی نداشته ، شما هم مدرکی دال بر تقسیم ناعادلانه زمین در دست ندارین . 

دادگاه بر اساس اسناد و مدارک ارائه شده حکم صادر میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .