2777
2789
عنوان

راهنمایی برای انتخاب ماشین

673 بازدید | 14 پست
سلام دوستان
من قبلا 206 داشتم هم معمولی هم صندوقدار الان میخوام دوباره ماشین بخرم
با درنظر گرفتن اینکه این ماشین فقط برای استفاده درون شهری و مسافتهای کوتاهه
که وسایل دختر سه ماهمو هم توش بذارم مثل کریر و کالسکه
و اینکه ما فقط یک پارکینگ داریم بنابراین ماشین من باید توی کوچه بمونه
از بین 206 ، ریو و ال 90 کدومو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون لیلی جان نه فقط برای توی شهر میخوام
کالسکه توی صندوق 206 جا میشه من قبلا نی نی نداشتم نمیدونم
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
ریو فک کنم خوب باشه
کم مصرف هم هست
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!
عزیزم. من سوار هر سه تا ماشین شدم. خودم ال 90 داشتم. عموم 206 و ریو. صندوق ال 90 یه دریاست. بسیار اطاق امنی داره. ترمزهای خوبی داره. توی ماشین هم خیلی خوب و جا داره. ما باهاش 160 کیلومتر هم رفتیم. تو اتوبان تهران تبریز. یه ذره ماشین نمی لرزید. ولی با 206 اگر یه ذره با سرعت بری کوچکترین تغییر در فرمون ماشین چپت می کنه. اونم به خاطر اینکه خیلی از وسایل ایمنی ماشین اصلی رو در ایران نداریم. مثل میل تعادل و سرب کف ماشین. ریو هم ماشین خوبی هستش و بسیار کم مصرف. ولی با یه ایراد بزرگ که اونم ترمزهاشه. البته الان پرس و جو کن ببین که ABS شده و کیسه هوا داره یانه؟ ولی اگر بین دو انتخاب ریو و 206 موندی به نظر من بهتره که ریو بگیری تا 206. و بین هر سه ال 90 عالیه.
برای جامعه فضیلت و اخلاق از نان شب هم واجب تر است.اگر جامعه ای شکست اخلاقی بخورد با هیچ نیرویی نمی توان شکست را جبران نمود. <افلاطون>