2777
2789
عنوان

تجربه من

84 بازدید | 2 پست

اوایل دوران دانشجوییم خیلی علاقه خاصی به آرایش و میکاپ داشتم

جوری بودم که حتی یک روز بدون ارایش از درب خونه بیرون نمیرفتم

خداروشکر میکنم ازاون زمان گذر کردم 

به این نتیجه رسیدم که به جای پوشاندن عیب پوستم

خوب هست که به بهتر شدنش کمک کنم

اینکه الان بگم بدون نقص هست اشتباهه اما صاف و عالیم نیست 

وخداروشکر مشکل و نقص بزرگ هم نداره و همین برام کافی هست.

علاوه بر تحصیل در رشته شیمی گرایش آرایشی و بهداشتی به صورت جداگانه  چند سال تحقیق داشتم و به صورت جدی وارد چندین دوره های آموزشی نیز شدم. و همیشه در تلاشم کخ خودم رو آپدیت نگه دارم و به این نتیجه رسیدم که داشتن روتین پوستی علاوه بر اینکه به پوست من کمک می کنه

از نظر روحی هم برام مفید هست

وقتی برای خودم وقت میذارم و قدر خودمو میدونم 

این نشون میده که من خودمو دوست دارم.

این رسیدگی به پوست و اندام به نوعی سرمایه گذاری برای آینده هست

ارزش گذاری برای خودمون از همین چیزای کوچیک شروع میشه.

به نظر من با توجه به نیازهایی که پوستمون داره باید اقدام کنیم به خرید محصول مناسب جهت رفع اینکه اون نیازها رو رفع کنیم.

در حال حاضر حرفه ام ، تولید محصولاتیه که زیبایی های ذاتی شما رو پر رنگتر میکنه 

نکته حائز اهمیتش اینجاست که استفاده از محصولات ما برخلاف تمام محصولات آرایشی و بهداشتی که شیمیایی هستند و در کارخانه های بزرگ تولید می شن و به فراوانی تو بازار در دسترس همه ی ما هستن نه تنها آسیبی رو به پوست شما که ابتدایی ترین سد دفاعی بدنتونه وارد نمیکنه! 

بلکه تضمین کننده حفظ سلامتی و زیبایی های شما هم محسوب میشه!

و طبیعتا کوچکترین ماده مضر شیمیایی در فرمولاسیون بکار نمیبریم.

تمامی مراحل ترکیب و تولید و پکیجینگ کاملا علمی و اصولی و در شرایط کاملا استریل انجام میشه.

همه محصولات بعد از گذراندن یک دوره تست آزمون و خطا، به مرحله تولید و فروش میرسه

پس از این بابت خیالتون راحت باشه  

خوشحال میشم از پیج ما تو اینستا دیدن کنید.چند روز دیگه محصولاتمون تو پیجمون رونمایی میشه با قیمت بسیاررر مناااسب قیمت ارزان دلیل بر بی کیفیتی محصولات نیست .

محصولات ما  دارای مواد درجه هستند که با استفاده از اکتیو ها، عصاره ها و روغن های اصل و مرغوب با بهترین متریال اروپایی فرمولاسیون شده. هدف و اولویت ما سلامتی و رضایت مشتری عزیزانمون هست موفق باشید و سلامت 🌹🌹 

Beauty_alaleh@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.