الان آخراش هست شاید برسین ولی هم این لایو و هم لایو های قبلی تو کانال هست امروز هم جالب بود لایو های روز اول تا چهارم خیلی عالی بود
داخل ایتا جستجو کنین اموزشگاه سید حسینی خانواده کانال رو میاره
هر روز قرعه کشی هم داره
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........
من تازه ۱۰ ۲۰ روزه با کانالشون آشنا شدم هر روز لایو دارنتو تاپیک قبل یه خانومی گفتن زندگیشون بهتر شده
شما چرا حوصله شو ندارین؟
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معجون رشدش هم عضو شو کتاب صوتی میذاره البته خودم تاحالا گوش ندیدمشون.😁
معجون رشد در مورد چی هست
اره خیلی اقای با انرژی ای هستن یکمی به حرفاشون گوش میدم حالم خوب میشه