2777
2789
یکم توضیح بده یعنی میخوان تامی بشی ولی توالان نجم الدین هستی🤔

نجم الدین شریعتی 😂

خوب من یه اخلاق و رفتار هایی دارم شبیه تامی شلبی😅 که خیلی فرق دارع با رفتار و اخلاقیات خانواده ام یا بهتر بگم با کل اقوام . که خانواده ام  باهاش مخالفن بخاطر همین بیشتر تنها زندگی میکنم ‌

مثلا من زیاد اجتماعی نیستم نه اینکه منزوی باشم ولی تو جمع های خانوادگی حرف نمی‌زنم چون حوصلشو ندارم یا عقایدم باهاشون فرق داره .کلا شیوه زندگی کردنم باهاشون فرق داره بیشتر هنر دوستم تا پول دوست  

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مثلا خواب شخصیت معروفو ببینیم چطور یعنی روحشو دیدیم؟

نه عزیزم منظور من این هست که تو اون لحظه روح شما داخل خوابتون هست و این خواب اگه غیر واقعی باشه ( منظورم اینه که تعبیری تو واقعیت نداشته باشه ) روح شما داره تو یه مرتبه از خودش می چرخه .. آخه روح هم چند مرتبه داره .. ولی اگه خوابی رو ببینید که تعبیر پیدا کنه یعنی روح شما به عالم برزخ نتونسته ورود پیدا کنه .. بحثش خیلی طولانیه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نجم الدین شریعتی 😂 خوب من یه اخلاق و رفتار هایی دارم شبیه تامی شلبی😅 که خیلی فرق دارع با رفتار و ...

خب این خیلی خوبه

اینکه ادم بهترین ورژن خودش باشه نه یه کپی ازبقیه

حتی اگه این بقیه خیلی به نظر ممتاز به نظربیان

تامی خیلیم خوبه دلشون بخواد😊

خودت باش 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
خب این خیلی خوبه اینکه ادم بهترین ورژن خودش باشه نه یه کپی ازبقیه حتی اگه این بقیه خیلی به نظر ممت ...

درسته .هم عقیده ام با هاتون ☘️

منم تامی رو دوست دارم 

و سعی میکنم آدم خوبی باشم 😉

خب این خیلی خوبه اینکه ادم بهترین ورژن خودش باشه نه یه کپی ازبقیه حتی اگه این بقیه خیلی به نظر ممت ...

درضمن متن امضاتون چقدر خوب بود 😃🥲

عاشق آهنگ (آهنگی که دوست داشتی )حمید عسگری هستم