2777
2789
دنیای بعد از مرگی نیست همه ما از انرژی هستیم و طبق قانون پایستگی انرژی،از بین نمیریم و از شکلی به ش ...

نه بابا

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدید بود تا حالا نشنیده بودم ..  پس این همه آدم تو زندگی پس از زندگی چی میگن ؟

اینها هیچکدوم به طور کامل نمردن

برای چند دقیقه ایست قلبی داشتن

تو هیچکدوم ازموارد شما مرگ مغزی رو مشاهده نمیکنی

چون عملا با از بین رفتن مغز،همه چیز تموم میشه برای همیشه

نه اصصصلا به تناسخ اعتقادی ندارم فقط انرژی پتانسیل درونی که داریم تبدیل میشه به انواع انرژی دیگه ب ...

آفرین خودتون فرمودین اون دی ان ای شبیه به هم انسان به خاطر تغذیه کرم از بدن انسانه ما جسم نیستیم عزیزم اصل هویتمون روح هستش که مدارک زیادی برای اثبات وجود داره روح هم بعد مرگ به جهان های بالاتر از دنیا به ترتیب منتقل میشه پس جهان بعد از مرگ قطعا وجود داره خیلیا هم تاییدش کردن حتی افرادی که هیچ دینی هم نداشتن و به کما رفتن و بعد که به هوش اومدن وجود روح رو تایید کردن ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اینها هیچکدوم به طور کامل نمردن برای چند دقیقه ایست قلبی داشتن تو هیچکدوم ازموارد شما مرگ مغزی رو ...

پس یعنی ما هیچ روحی نداریم؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

😂😂😂 نه اتفاقا برعکس  شاید استثنا باشه ولی راسته

یکم توضیح بده

یعنی میخوان تامی بشی ولی توالان نجم الدین هستی🤔

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
اینها هیچکدوم به طور کامل نمردن برای چند دقیقه ایست قلبی داشتن تو هیچکدوم ازموارد شما مرگ مغزی رو ...

بله نمردن ولی مغز در حالتی بوده که نمیتونسته چنین چیز هایی رو تصور کنه که بگیم تصورات مغز بوده .. من پیشنهاد می کنم شما که اهل مطالعه هستین در مورد اینکه اصلا چه جوری این افراد همچین تجربه هایی داشتن بیشتر تحقیق کنید شاید براتون اثبات شد درست بودنشون 🌱

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

آفرین خودتون فرمودین اون دی ان ای شبیه به هم انسان به خاطر تغذیه کرم از بدن انسانه ما جسم نیستیم عزی ...

آره خیلی مقاله ی انگلیسی و فارسی و تجربه نزدیک ب مرگ رو‌خوندم اما هیچکدوم قانعم نکردن متاسفانه

من بالای سر بیمارای مرگ مغزی ک میرفتم میدیدم که مردن و فقط با دستگاه بالاجبار زنده هستن

اما اونایی که مشکل قلبی داشتن امید بازگشت به زندگی داشتن

اما هیچوقت ندیدم هیچکدوم چیزی بگن از اونطرف

اینایی که میگن تونل دیدیم و خاطراتمون مثل فیلم مرور شد

همش دلیل علمی داره ،برو بخون متوجه میشی

پس یعنی ما هیچ روحی نداریم؟

عزیزم ما روح داریم شما دقت کن وقتی خواب میبینی و بیدار میشی میگی من بودم توی خواب درسته ؟ ولی در صورتی که خودت تو رخت خواب بودی پس شخصی که توی خواب بود و شما میگی من بودم ، کی بوده ؟ همون روح بوده 

بله نمردن ولی مغز در حالتی بوده که نمیتونسته چنین چیز هایی رو تصور کنه که بگیم تصورات مغز بوده .. من ...

چشم متشکر از پیشنهادتون البته گفتم که نظر همه قابل احترامه

ما هیچکدوم مون از زندگی بعد از مرگ اطلاعی نداریم

همه ی اینها یه حدسه

آره خیلی مقاله ی انگلیسی و فارسی و تجربه نزدیک ب مرگ رو‌خوندم اما هیچکدوم قانعم نکردن متاسفانه من ب ...

نمیدونم والا منم در این مورد مطالعه زیاد داشتم .. صفحات اول یه کتاب بود در مورد همین تجربه ها که کامل توضیح داده بود الان یادم نیست اسم کتاب اون رو بخونید توضیح داده ..

چشم متشکر از پیشنهادتون البته گفتم که نظر همه قابل احترامه ما هیچکدوم مون از زندگی بعد از مرگ اطلاع ...

اسم کتاب رو یادم اومد حتما بهتون میگم اتفاقا خیلی خوبه که با تحقیق قبول میکنید یه چیزی رو 😅