2821
2789
نه گفتم بیایی کدهم اطلاعات بدی و هم زبون مزه پرون ها رو بدی 😁تو پر بازدید هم برا خوزستان هست 

😂😂😂⁦❤️⁩ بیشتر در مورد قوم خودم اطلاعات دارم

اره دیدمش عزیزم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای اون موقع ح بلند میشه واقعا قالب تهی میشه 

پسرم سوارشدن ولی من هرگز وهرگز  همچین کاری نمیکنم🥶🥶🥶🥶

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
من تا حالا بلوچستان نرفتم، فقط چابهار یکی دو روز رفتم🥰

خیلی خوبه حیف برای خرید وسیله بزرگ کلی راه باید بریم و برگردیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مازاهدان زندگی میکنیم وقتی بازار شهرو میری،چشمات از لباسای نگین داروایینه دار برق برقی میشه😍😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
من شهرتون و مردمتون رو خیلی دوست دارم🌹

ممنون عزیزم  خوبی از خودتون مردم  من واقعا آدمای خوبی هستند مخصوصا قسمت بلوچستان بی شیله  پیله وساده زیست 

خیلی خوبه حیف برای خرید وسیله بزرگ کلی راه باید بریم و برگردیم 

ما تفریحی رفتیم، خریدم نکردیم زیاد😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
😂😂😂⁦❤️⁩ بیشتر در مورد قوم خودم اطلاعات دارم اره دیدمش عزیزم

باورت میشه من هنوز فرق سیستان رو با بلوچستان نمیدونم و خیلی ها مثل من فکر می‌کنن اسم استان اینه و متوجه عمق این دوتا قوم بزرگ نیستیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنون عزیزم  خوبی از خودتون مردم  من واقعا آدمای خوبی هستند مخصوصا قسمت بلوچستان بی شیله&n ...

اها یعنی سیستان بده؟🙄😂 منظورت چیه؟

مسجد مکی رو عکسش رو دیدم خیلی خوشگله واقعا مثل قصره

مازاهدان زندگی میکنیم وقتی اطراف بازار مشترک میری ،بوی کبابوفلافل دیونت می‌کنه🥴😋😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
نه گفتم بیایی کدهم اطلاعات بدی و هم زبون مزه پرون ها رو بدی 😁تو پر بازدید هم برا خوزستان هست 

ممنون تگش کردی نماینده من باشع    من زود قاطی میکنم اونای ک مزه پرونی می کنن🤣🤣🤣🤭🤭🤭

اها یعنی سیستان بده؟🙄😂 منظورت چیه؟

نه آبجی بد نیست 

هرودوشون آدمای ساده ای هستن فقط رسم رسومات ولباس هاشون فرق دارن

باورت میشه من هنوز فرق سیستان رو با بلوچستان نمیدونم و خیلی ها مثل من فکر می‌کنن اسم استان اینه و مت ...

خیلی ناراحتم از این موضوع، خواستی توضیح میدم در موردش

مثلا کوه اوشیدا ( کوه خواجه )، اولین شهر جهان شهر سوخته، اولین چشم مصنوعی با رگه های طلایی، پهلوانانی مثل رستم و نریمان و زال و... سیمرغ و رودابه و تهمینه و...

مازاهدان زندگی میکنیم وقتی اطراف بازار مشترک میری ،بوی کبابوفلافل دیونت می‌کنه🥴😋😂

دقیقا مانزدیکیم   ماما وکای فلکه کوزه دل منو بردی🤣🤣🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز