نه گفتم بیایی کدهم اطلاعات بدی و هم زبون مزه پرون ها رو بدی 😁تو پر بازدید هم برا خوزستان هست
😂😂😂❤️ بیشتر در مورد قوم خودم اطلاعات دارم
اره دیدمش عزیزم
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من تا حالا بلوچستان نرفتم، فقط چابهار یکی دو روز رفتم🥰
خیلی خوبه حیف برای خرید وسیله بزرگ کلی راه باید بریم و برگردیم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مازاهدان زندگی میکنیم وقتی بازار شهرو میری،چشمات از لباسای نگین داروایینه دار برق برقی میشه😍😂
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
خیلی خوبه حیف برای خرید وسیله بزرگ کلی راه باید بریم و برگردیم
ما تفریحی رفتیم، خریدم نکردیم زیاد😂
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
😂😂😂❤️ بیشتر در مورد قوم خودم اطلاعات دارم اره دیدمش عزیزم
باورت میشه من هنوز فرق سیستان رو با بلوچستان نمیدونم و خیلی ها مثل من فکر میکنن اسم استان اینه و متوجه عمق این دوتا قوم بزرگ نیستیم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ممنون عزیزم خوبی از خودتون مردم من واقعا آدمای خوبی هستند مخصوصا قسمت بلوچستان بی شیله&n ...
اها یعنی سیستان بده؟🙄😂 منظورت چیه؟
مسجد مکی رو عکسش رو دیدم خیلی خوشگله واقعا مثل قصره
مازاهدان زندگی میکنیم وقتی اطراف بازار مشترک میری ،بوی کبابوفلافل دیونت میکنه🥴😋😂
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
هرودوشون آدمای ساده ای هستن فقط رسم رسومات ولباس هاشون فرق دارن
باورت میشه من هنوز فرق سیستان رو با بلوچستان نمیدونم و خیلی ها مثل من فکر میکنن اسم استان اینه و مت ...
خیلی ناراحتم از این موضوع، خواستی توضیح میدم در موردش
مثلا کوه اوشیدا ( کوه خواجه )، اولین شهر جهان شهر سوخته، اولین چشم مصنوعی با رگه های طلایی، پهلوانانی مثل رستم و نریمان و زال و... سیمرغ و رودابه و تهمینه و...