2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اطلاعی راجب این موضوع ندارم

اما تو هر عمل پزشکی درصد خطا وجود داره که اگر ادم بخواد بهش فکر کنه حتی یه قرص سرماخوردگی ساده هم نباید بخوره

من چند نفرو اینجا دیدم که با اینکار نتیجه گرفتن و مشکلی هم نداشتن

شما پیش یه پزشک خوب برو توکل به خدا کن و اصلا به حاشیه ها فکر نکن

تو اینترنت معمولا بدترین حالت یه چیزی رو میگن ادم هول میکنه در صورتی که روزانه خیلی از این عمل ها انجام میشه وهمه موفق هستن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نه ترس داره نه نگراني 

اينقدم عمل راحتي ه الكي فكر و خيال نكن 

يه دكتر خوب برو و تمام

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
میگن تو لاپاراسکوپی احتمال پارگی لوله ها وجود داره این درسته؟

لاپاراسکوپی یه نوع روش جراحی خیلی خوب و بی خطره حالا شما میخوای چه جراحی انجام بدی عزیزم؟ 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

وقتی ادم مشکلش پیدا شد نصف درمانو رفته

من همسرم مشکل اسپرم داره که فعلا معلق موندم تو هوا!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
لاپاراسکوپی یه نوع روش جراحی خیلی خوب و بی خطره حالا شما میخوای چه جراحی انجام بدی عزیزم؟

دکترم گفت این ماهم جواب نگرفتی باید لاپاراسکوپی انجام بدی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سانیا جون همسرم دوبار آزمایش داده سالم بوده.خودم دوبار عکس رنگی انداختم سالم بودم.فولیکول خوب هم داشتم.اچ سی جی هم زدم ولی باردار نشدم.فقط دوسال پیش طبیعی باردار شدم که سقط شد.😢😢😢😢

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

ان شاءالله که خیره و خدا بهت کمک میکنه این مرحله رو راحتی پشت سر میذاری و بعدش مامان میشی