2777
2789
سه دنگ خونه تو تهران مثلا یا بقیه شهرهای بزرگ خودش حداقل دویست تا سکه هست 

تهران که نه

اندیشه 

بله بعد از رکورد توی قیمت های خونه 

ما ۲۰۰ تا سکه نمیشه الان سکه فکر کنم یدونه اش ۴۰ تومن هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه که همون لحظه تو‌ محضر به نام نشه که تو مهریه نمینویسن  تو تهران هم الان مرد پنجاه ساله به ...

خونه هم شرایط داره اگر اون لحظه نداشته باشه لزوما نباید همون موقع به نام زده بشه

کاش میشد بشی🖤💔
تصنیف اموال تو خود عقدنامه هست یکی از بندهای عقدنامه ست فکر کنم

اما بهتره شروط عقد رو برای محکم کاری یه دور با اونا مرور کنید هر جایی هم نیاز شد جدا ببرین ثبت محضری بکنید 

مهمترین حق، حق طلاقه... 

این رو نمیخوان بدن؟ بقیه حقوق چ ارزشی داره دربرابر این؟ 

خیلیا هیچ حقی نگرفتن بصورت کتبی اما چون با ی مرد نرمال ازدواج کردن توی زندگی هم سرکار رفتن، هم درس خوندن، هم خروج ازکشور مثل سفرهای مختلف زیارتی و سیاحتی رفتن. 

حتی اونایی ک شوهرهای خوبی نداشتن اروم اروم تونستن اون شخص رو راضی ب تحصیل توی شهر خودشون یا ی کار توی جای مطمئن بکنن... 

چیزی ک مهمه و همیشه برای خانومها مشکل ساز میشه نداشتن حق طلاقه، ن باقی حقوق! 

چ مردها زرنگ شدن! 

ی خانوم تحصیل کرده و شاعل و همه چیز تمام میخوان بدون حقوق اصلیشون یا بدون مهریه چشمگیر؟! 

تجرد میارزه ب این مدل تاهل

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تصنیف اموال تو خود عقدنامه هست یکی از بندهای عقدنامه ست فکر کنم

عقدنامه فاقد ارزش حقوقیه

هرحق و مهر و هرچیزی ک میخواید باید ثبت محضری بشه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مهمترین حق، حق طلاقه...  این رو نمیخوان بدن؟ بقیه حقوق چ ارزشی داره دربرابر این؟  خیل ...

درسته، حتی اگر این تفکر رو هم نداشته باشن، وقتی حق طلاق رو نمی‌پذیرند و از طرفی مهریه کم، ناخودآگاه یه همچین حسی به آدم منتقل میشه. مادیات برای من اهمیت نداره و خدا رو شکر استقلال مالی دارم اما راه درست‌رو باید رفت.

درسته، حتی اگر این تفکر رو هم نداشته باشن، وقتی حق طلاق رو نمی‌پذیرند و از طرفی مهریه کم، ناخودآگاه ...

دقیقا حس بدی میدن با این تفکرشون ب ادم

یعنی ی خانومی ک اینهمه تو اجتماع بوده تا مراحل بالای تحصیلی رفته، کلی کار کرده زحمت کشیده رو واقعا لایق داشتن ی حق برابر نمیدونن؟ اونوقت چرا؟ خودشون مگه چی هستن؟ 

ضمنا با این قوانین و شرایط زندگی توی ایران هرچقدر هم خانوم استقلال مالی داشته باشه نباید از حق و حقوق مالی خودش بیاد پایین

متاسفانه نه قوانین، نه فرهنگ و ن هیچ چیز دیگه ای توی ایران مثل اروپا و جهان اول نیست ک بگیم اگر خانومی مستقله پس موضوع مالی و مهریه و باقی حقوق اهمیتی نداره پس باحداقلها بریم سر زندگی 

دقیقا حس بدی میدن با این تفکرشون ب ادم یعنی ی خانومی ک اینهمه تو اجتماع بوده تا مراحل بالای تحصیلی ...

مهریه مناسب از نظرتون چیه‌؟ با این فرض که کاملا مخالف حق طلاقن

مهریه مناسب از نظرتون چیه‌؟ با این فرض که کاملا مخالف حق طلاقن

من ی چیزی از دوستم ک اصفهانیه شنیدم ک بنظرم جالب بود

باتوجه ب اینکه سکه راه دررو های بسیاری براش هست

به نام زدن سه دونگ خانه درمنطقه مناسب مهریه خوبی میتونه باشه

یعنی توی اصفهان و بعضی خانواده هاش (خانواده های اصیل) رسمه که حتما پسر ملک داشته باشه جای مناسب شهر و همون لحظه عقد ۳ دونگ از اون ب نام زن میشه

البته دوستم سکه هم حتما کنارش مهر میکنن ک خودشون معتقدن یجورایی فرمالیته است (کی داده و کی گرفته...) 

توی این زمونه من چندین مورد دیدم ک مهریه سکه بوده و وقتی خانوم و اقا ب مشکل خوردن و خانوم طلب مهر کرده و رفته دادگاه مشخص شده ک اقا خونه و ماشین و مغازه و هرچیزی ک ب اسمش بوده، از قبل اول ب نام مادر و ازونطرف ب نام برادر یا خواهرش کرده و چنددست چرخیده(بصورت فرمالیته است)  و مشخص شده این مرد ب جز حقوقش و لباس تنش چیزی ب اسمش نیست 

و تقاضای اقساط کرده و هر۶ ماه یک سکه برای خانم تعیین شده! 

این دربدترین حالته

ولی منظورم مثالی بود برای خلاهایی ک توی بحث مهریه است 

تصنیف اموال وقتی بصورت محضری ثبت بشه بعلاوه سکه ۱۰۰ تا هم میتونه مهر خوبی باشه