2777
2789
عنوان

سوال راجب کتری قوری داشتم

81 بازدید | 13 پست

سلام وقت همگی بخیر

دوستان من میخام ب عنوان هدیه برای مادرم کتری قوری بخرم ، ولی خب از جنسا و تنوعی ک داره سر در نمیارم .

ضمنن نمیخام به عنوان دم دستیش باشه ، برای مهمانی میخام ( مهمون هم زیاد نداره )

ممنون میشم بگید چ جنسی بگیرم خوبه و کلا راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازین کتری سماوریا بگیر که شیرداره جنس استیل

عشقم اون حجمش بزرگه

همون کتری قوری باشه بهتره تا اون مدل سماوریا

بعد الانم استیل داره برای دم دستیش

استیلا طرح دارشم هست؟

اگه‌چیز شیک و مجلسی میخوای پیریکس بگیر قشنگه اوشبی قیمت کردم گقت ۵۰۰ با شعله مستقیم نشکنه ولی من فوب ...

آره پیرکسم چیز خفنیه ولی قبمتش بالاتره ها ۵۰۰ الانم استیلم نمیدن

آره پیرکسم چیز خفنیه ولی قبمتش بالاتره ها ۵۰۰ الانم استیلم نمیدن

از یه مرکز خرید قیمت کردم که معمولا همه جنساش گرونه نمیدونم چطور گفت ۵۰۰ خودمم شک کردم که نخریدم

ولی قشنگه شفافه داخلش معلومه دوس دارم

عشقم اون حجمش بزرگه همون کتری قوری باشه بهتره تا اون مدل سماوریا بعد الانم استیل داره برای دم دستی ...

آخه چون گفتی برا مهمان میخواد ما دونفریم کتریم از همیناس 😂 البته کتری قوری لعابی هم دارم کوچیکتر ولی این چون شیر داره راحت ترم باهاش استیل نمیدونم طرحدارش هست یا نه ولی لعابی ها خیلی طرحای گوگولی و خوشگلی دارن ولی خب جنسش لعابه دیگه ممکنه خراب بشه و لعابش کنده بشه

آخه چون گفتی برا مهمان میخواد ما دونفریم کتریم از همیناس 😂 البته کتری قوری لعابی هم دارم کوچیکتر ول ...

داشتم باهاش صحبت میکردم ، میگفت از این شیردارا دوس ندارم

آره منم مد نظرم همون لعابی طرح دارا بود ولی نمدونم کارکردش چطوره؟ خیلی حساسه؟