2777
2789

ندارم بزرگش کنم  .دخترم پیش پدرش بهترین امکانات رو داشت .شوهر بدیه بینهایت اما پدر خوبیه .طلاقم صادر شده .

گفتن نفقه ش ۱۸۰۰ تومنه اخه چیکارش کنم ۱۸۰۰ رو .

میخوام پا رو دلم بزارم و بدمش به پدرش حداقل پیش اون تامین ه .الان بردمش مغازه دوچرخه رو دید میگفت میخوام خب من ندارم بخرم براش دوچرخه شم نمیاره واسش از قصد 

دلم آتیش میگیره .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچمو دادم مادرم پدرش معتاد بود چون تو خونه شوهرم هستم شوهرم قبول نکرد پیش مندباشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بنظر من پدر داشتن مهم تره توی زندگی

هیچکس مادر نمیشه

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

نفقه خرج های معمول بچه هست. ولی دوچرخه و اسباب بازی جدا پدرش باید براش بخره! 

ببین بچه ات چی براش مهمتره ، مهر و محبت مادر یا امکانات ؟

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
میدونم سخته ولی بزار پیش باباش باشه

نمیخوام کسری بکشه .من خونه مادرمم اندازه غذا خوردن مون پول داریم .جرات نمیکنم بیرون ببرمش چون پول ندارم 

پدرش میگه حضانت بده بهم من گفتم نمیدم اما پیش خودت باشه .نمیبرتش .میخوام این دفعه دیگه اومد دخترم و برد ببینتش بگم نیارش دیگه