عزیزم سوپ جو های منو خیلی تعریف میکنن برات میزارم اما خب سلیقه ای هست
اول جوی معمولی رو یه دو سه ساعتی میزارم خیس بخوره ابشم هر نیم ساعت عوض می کنم
بعد جوهارو میریزم توی قابلمه ، آب مرغم میریزم یکمم نمک میزنم میزارم تا بپزه
اگه آب مرغ نداشتم به جاش چهار تا عصاره ی مرغ میزنم اما دیگه نمک نمیزنم چون خود اونا نمک دارن اگه نمک بزنم شور میشه
بعد که جو ها خوب پختن و در حال حلیم انداختن بودن یدونه هویج بزرگ رو رنده میکنم آبکش میکنم تا رنگ نارجیش بره بعد میریزم تو سوپ تو این مرحله فلفل سیاهم میزنم به مقدار دلخواه
بعد که هویجا هم پخت شیر رو که از قبل گذاشته بودم بیرون تا با محیط بیرون هم دما بشه رو آروم اضافه میکنم یکونیم لیوانشو نگه میدارم
بعد ریختن شیر خیلی باید حواست باشه هی هم بزنی چون اگه اینکارو نکنه شیر بریده بریده میشه
بعد اینکه شیر جوش اومد و همچنان هم میزنم تو یه تابه کوچیک و جدا یه کره رو ذوب میکنم دو سه قاشق ارد رو توش تفت میدم تا خامیش گرفته شه بعد اون یه لیوان شیرو که نگه داشته بودم میریزم توش کامل هم میزنم تا اصلا نقطه نقطه نباشه بعد اونو میریزم تو سوپ هم میزنم تا قوام بیاد قوامش که خوب شد خاموش میکنم جعفری میریزم
بعد خاموش کردن نباید درشو بزاری باید بری بیای هم بزنی تا گرماش خارج شه و نبره
موقع سرو هم آبلیموی تازه بزن اگه خاستی چربو چیلی تر شه تو اون تابه ار یه بسته هم خامه بزن و هم بزن بعد بریر تو سوپ
محشر میشه امتحان کن
مراقب باش ارد زیاد نزنی که سفت نشه