2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو دنیا میگن کسی که بالای یک میلیون دلار ثروت داشته باشه میلیونر و پولداره به پول ما حدود ۶۰ میلیارد تومن میشه

ولی خب تو ایران خیلی بیشتر این حرفا دارن

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه

والا الان کاری کردند که اگر گردش مالی ت بالای ۵۰ ماهانه باشه دهک ده میشی

درک ندارند که آقا این حقوق چند نفره 

الان اختلاف طبقاتی تو ایران زیاد سده پولدار واقعی کمتر از هزار تا داریم

وقتی خط فقـر ۳٠ میلیـون هست من به خانواده ای میگم پولدار که ماهیانــه ۵٠٠/۶٠٠ میلیـون در آمـد داشته ...

والا پدر بنده حدودا اینقدر درامد داره یه مقداری بیشتر ولی میگه پول ندارم همیشه😑

والا الان کاری کردند که اگر گردش مالی ت بالای ۵۰ ماهانه باشه دهک ده میشی درک ندارند که آقا این حقوق ...

کمتر از هزار نفر؟

مملکت اندازه کل دنیا رو هم دیگه نفت و گاز داره فقط میدونین چند نفر دستشون تو کاره؟

ادمایی داریم میتونن واقعا دنیا رو بخرن کامل با فقط پول اختلاسای ۲۰ سال اخیر

دیدگاه هرکس با اون یکی فرق داره 

مثلا کسی که خودش ماهی ۱۰ تومن داره به اونی که ماهی ۲۰_۳۰ تومن داره میگه پولدار و اینی که ۳۰ تومن داره به اونی که ۱۰۰ تومن داره میگه پولدار و این چرخه ادامه داره حتی ممکنه یکی مدل ماشینو نشونه پولداری بدونه یکی طلا و جواهرات یکی برندلباس و ....  

همونجور که دیدگاه ادما متفاوته این اعداد و ارقامم متفاوت میشه و عدد مشخصی نیس 👌

مرسی از گمراهی نجاتم دادی😂😂

خواهش میکنم

بالاخره کاری بود ک از دستم بر میومد 😂😂😂😂😂

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
کمتر از هزار نفر؟ مملکت اندازه کل دنیا رو هم دیگه نفت و گاز داره فقط میدونین چند نفر دستشون تو کاره ...

معیار شما از پولدار بودن با من فرق داره

اونی ک اختلاس میکنه اکثرا ایران نمیمون

من مثلا یه کارخونه دار رو پولدار نمی دونم من کسی مثل ایلان ماسک رو پولدار میدونم که اولا اصولی و بعد مقدار زیادی پول دارند