2777
2789
عنوان

با این شوهر و خواهرش چیکار کنم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتم نگفته نیاد برعکس هردفعه دعوت کرده

خب اگه برادر من دعوت می کرد یه بار دو بار قبول می کردم، بار سوم می گفتم کار دارم شما برید خوش بگذره. احتمال می دادم سربار باشم و عروسمون روش نشه بگه!!! نه که هر بار سریع بگم آره میام! حداقل شعور داشته باشه بگه بذا با خانمش حرف بزنم بعد قبول کنم!

تازه ایشون یه بارم مه دعوت نکردیم می گفت چرا به من نگفتین باهاتون بیام!

خب اگه برادر من دعوت می کرد یه بار دو بار قبول می کردم، بار سوم می گفتم کار دارم شما برید خوش بگذره. ...

شما بله ولی ب نظرت همین جور سکوت کنی همسرتم هردفعه دعوت کنه این خانم چندسال دیگه قرار هست بفهمه و نیاد؟

ب نظرت چکاری میتونی انجام بدی دیگه نیاد؟ 

ب شوهرت بگی ک نمیره بهش بگه تازه دعوتشم میکنه ب قول خودت حس گناه بهت میده بزرگواری این سالها نمیبینه و بهت میگه خودخواه

شما بله ولی ب نظرت همین جور سکوت کنی همسرتم هردفعه دعوت کنه این خانم چندسال دیگه قرار هست بفهمه و نی ...

شیطونه میگه برم و روی خوش نشون ندم تا بار آخرشون بشه!!! همه میرن مسافرت روحیه شون خوب بشه من هر بار باید قبل مسافرت، حین مسافرت بعد مسافرت حرص و جوش بخورم 😑

شیطونه میگه برم و روی خوش نشون ندم تا بار آخرشون بشه!!! همه میرن مسافرت روحیه شون خوب بشه من هر بار ...

اگر میتونی مستقیم بگو جوری ک اذیت نشه اما بفهمه🌹

باز هرطور خودت صلاح میدونی 

جنگ اول به از صلح اخر 

ب وقتی فکر کن ک شصت سالت شده این خانم هنوز باهاتون میاد😂😢

اسی مشکلت با شوهرت حل شد؟ الان رابطتون چطوره؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نکنه خواهر شوهره تو هستی اینقدر فشاری شدی 😂😂😂

خواهر شوهرش که من نیستم،،،

ولی می‌دونم که شما یه تازه عروس عقده ای هستی   

معلومه خواهر شوهرت قششششنگ سرویست کرده اول کاری که اینقد حساس و حرصی شدی از خواهرشوهرا  

سفر رو کنسل کن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نه هنوز همونطوریم🙁

تاپیکتو خوندم خیلی برات ناراحت شدم. چرا یه کاری نمیکنی؟الان بیشتر از دوسال شده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دیگه چقد خودمو کوچیک کنم؟ بی خیالش شدم 

برو پیش روانپزشک یا زوج درمانگر .چه میدونم با کسی که تخصصش اینه مشورت کن .خدای نکرده زندگیت از هم میپاشه