خودم سال ۹۰ پیش دبستانی بودم خیلی خوب بود به نظرم بهترین دوره اس
همش بازی و هیجان بود من دوست دارم برگردم پیش🤣
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دخترمو میخوام ببرم به نظرم یه نو ع آمادگی برای مدرسه ست خوبه
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
پسرم امسال پیش بود نفرستادم خونه خودم کم وبیش باهاش کار کردم نقاشی هم میکشید کتابهای پیش دخترم بود اونا رو هم خودش میخوند اسفند بردمش سنجش مسیول سنجش گفت عالی بود و همه چی بلد بوده به نظر من پیش زیاد الزامی نیست من پسرمو پارک وکلاس ورزشی میبرم
الان خیلی از اموزش های اولیه تو پیش هست ونره عقب میوفته از بقیه جدا ازاون وقتی کلاس میبریش محیط خشکه وبچه کمتر علاقه داره یاد بگیره ولی پیش ذبستانی درکنار یادگیری بازی تفریح هم دارن وبچه علاقش خیلی بیشتر میشه درکل بیشتر بهش خوش میگذره
پسرم امسال پیش بود نفرستادم خونه خودم کم وبیش باهاش کار کردم نقاشی هم ...
منم میخواستم نفرستمش ولی اصلا نمیدونستم اجباری نیست و پیش ثبت نامش کردم، ولی دختر من خیلی تنهاست و من اگر انشالله آزمون قبول بشم اصلا تایمی ندارم براش بذارم،از طرفی هم خیلی مستعد باهوشه دلم میخواد ارتباطاتش قوی بشه و اعتماد بنفس تو جمع بودنش بیشتر بشه
منم میخواستم نفرستمش ولی اصلا نمیدونستم اجباری نیست و پیش ثبت نامش کردم، ولی دختر من خیلی تنهاست و ...
اگه جایی باشه که زیاد مثل مدرسه نباشه وسخت نگیرن خوبه من اطرافم پیش خوب نبود نزاشتم ویروس هم زیاد بود پسرمم زود مریض میشه تجربه دخترمم داشتم که زیاد پیش براش مفید نبود گفتم امسال نره