2777
2789

فقط دو سه تا دوست دارم که اونا هم درگیر زندگیشون هستن

اما کس دیگه ای رو ندارم دلم میگیره دوست دارم چهار تا آدم ببینم رفت و آمد کنم اما خب کسی رو نداریم 

خاله که اصلا ندارم عمه هام ۵ تا هستن اما سر یه موضوعی قطع رابطه ایم حتی اگه بمیریم هم کسی رو نداریم چقدر تلخه اما حقیقته 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر منی،،،، وضع منم همینه فقط پدر و مادرم رو دارم البته خداروشکر اما در کل خیلی تنهام یه نفر نیست ع ...

واقعا

من فقط روز اول عید داییم اومد خونمون 

دیگه هیچکس نیومد 

آره خدارو شکر که مادرم و پدر هستن 

برو حرم بگرد دلت بازبشه

سال جدید نرفتم هنوز

قصد دارم برم حالا فردا پس فردا میرم 

بازار هم میرم 

اما خب بازم خودمم و خودمم

البته با مامانمم میرم 

مشهد

منم همینم حتیدخونواده ام محبت ندارن

خوش بحالت نزدیک حرمی🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سال جدید نرفتم هنوز قصد دارم برم حالا فردا پس فردا میرم  بازار هم میرم  اما خب بازم خود ...

میشه برامنم دعاکنی بتونم سال جدید بیام حرم🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

داغ دلم تازه کردی 

بخدا به خاطر بچم که گریه میکنه میگه ما کسی نداریم امسال رفتم خونه برادرام اونم دیشب دختر برادر دیگم به بقيه بچه ها گفت با پسرم بازی نکنند 

دنیا رو سرم‌خراب شد وقتی پسرم اومد گفت بچه ها باهام بازی نمیکنند 

لعنت به بی کسی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بخاطر رفتار بزرگترها بچها تنها میشن

دقیقااااااا 

یه روزی میگفتم آدمای سمی دور و برم حذف کنم راحت میشم دودش تو چشم خودم رفت و بی کسی بچم داغونم کرد همش میگه چرا ما تنهاییم

خواهرای شوهرم منت مون میکشن صد بار عذر خواهی کردن و التماس کردن اشتی کنیم شوهرم رو نمیده و نمیذاره 

خب الان بی کسی بچت بدتره یا غرورت؟