2777
2789

از لحاظ قیافه و اندام خیلی معمولی ام، خیلیی معمولی. ولی اصلا آقایون معمولی رو اصلااا نمیتونم تحمل کنم... واقعا نمیدونم چکار کنم🥲

تا الانم با هرشخصی وارد آشنایی شدم بسیار خوش قیافه بودن و موقعیت های نسبتا خوبی داشتن ولی تهش چیزی نصیبم نشد و قلبم فقط جریحه دار شد🥲🥲

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز 

کند همجنس با همجنس پرواز

منم مثه شما بودم 

توقع ام خیلی زیاد 

با اینکه خودم سطحم معمولی 

اینقدرررررر موقعیت های خوب از دست دادم 

آخرشم یواش یواش به خودم اومدم 

گفتم مگه خودت چی هستی 

بعدش دیگه با یکی در حد خودم ازدواج کردم و الانم راضی هستم 

ادم باید به خودش نگاه کنه 

به دستاوردهایی که داشته 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

یا باید سطح انتخابشو بیاره پایین یا سطح خودشو ببره بالاتر ا لی روانشناس میخواد من دومی رو پیشنهاد ...

منظورش مردا بد شدن و‌ به قصد اشنایی میان بعدا اذیتش میکنن ربطی به باشگاه نداره مردا بد شدن متاسفانه 

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز  کند همجنس با همجنس پرواز منم مثه شما بودم  توقع ...

من از لحاظ تحصیلی و شغلی موقعیت خیلی خوبی دارم

صرفا چهره و ظاهرم رو گفتم معمولی ام... ولی درمورد ظاهر طرف مقابل به شدت سختگیر! الان تنها موندم

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
چون دنبال پسر و مرد واقعی نیستی این هولای خوش فیس روزی هزار بار رابطه و کات دارن

عزیزم چرا انقدر بعضیا اعصابتون ضعیفه؟ من دنبال مرد واقعیم ولی ناخودآگاه سختگیری زیاد دارم روی ظاهر طرف مقابلم 

عزیزم چرا انقدر بعضیا اعصابتون ضعیفه؟ من دنبال مرد واقعیم ولی ناخودآگاه سختگیری زیاد دارم روی ظاهر ط ...

ضعیف نیس ولی ضربه هایی که خوردیم نمیشه بهتر از این بود

دنبال ذات خوب باش فیس خوب هم پیدا میشه ذات مهمتره ولی