2777
2789

از لحاظ قیافه و اندام خیلی معمولی ام، خیلیی معمولی. ولی اصلا آقایون معمولی رو اصلااا نمیتونم تحمل کنم... واقعا نمیدونم چکار کنم🥲

تا الانم با هرشخصی وارد آشنایی شدم بسیار خوش قیافه بودن و موقعیت های نسبتا خوبی داشتن ولی تهش چیزی نصیبم نشد و قلبم فقط جریحه دار شد🥲🥲

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز 

کند همجنس با همجنس پرواز

منم مثه شما بودم 

توقع ام خیلی زیاد 

با اینکه خودم سطحم معمولی 

اینقدرررررر موقعیت های خوب از دست دادم 

آخرشم یواش یواش به خودم اومدم 

گفتم مگه خودت چی هستی 

بعدش دیگه با یکی در حد خودم ازدواج کردم و الانم راضی هستم 

ادم باید به خودش نگاه کنه 

به دستاوردهایی که داشته 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

یا باید سطح انتخابشو بیاره پایین یا سطح خودشو ببره بالاتر ا لی روانشناس میخواد من دومی رو پیشنهاد ...

منظورش مردا بد شدن و‌ به قصد اشنایی میان بعدا اذیتش میکنن ربطی به باشگاه نداره مردا بد شدن متاسفانه 

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز  کند همجنس با همجنس پرواز منم مثه شما بودم  توقع ...

من از لحاظ تحصیلی و شغلی موقعیت خیلی خوبی دارم

صرفا چهره و ظاهرم رو گفتم معمولی ام... ولی درمورد ظاهر طرف مقابل به شدت سختگیر! الان تنها موندم

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
چون دنبال پسر و مرد واقعی نیستی این هولای خوش فیس روزی هزار بار رابطه و کات دارن

عزیزم چرا انقدر بعضیا اعصابتون ضعیفه؟ من دنبال مرد واقعیم ولی ناخودآگاه سختگیری زیاد دارم روی ظاهر طرف مقابلم 

عزیزم چرا انقدر بعضیا اعصابتون ضعیفه؟ من دنبال مرد واقعیم ولی ناخودآگاه سختگیری زیاد دارم روی ظاهر ط ...

ضعیف نیس ولی ضربه هایی که خوردیم نمیشه بهتر از این بود

دنبال ذات خوب باش فیس خوب هم پیدا میشه ذات مهمتره ولی