2777
2789
عنوان

خانمای سرو گرم چشیده زندگی بیان

1162 بازدید | 50 پست

خانما یه مشکلی دارم که یکی از موضوعات اصلی دلخوریها و جرو بحثامون با شوهرمه

من سه تا لچه دارم و تو یه آپارتمان یک خوابه و کوچیک زندگی می کنیم.دو تا دخترام که ۹ ساله و چهار ساله اند تو اتاق میخوابن و من و شوهرم و پسرم که ده ماهه ست تو هال.دخترم که چهارساله است همشموقع خواب میاد میره و خب خیلی هم سر وصدا و شیطنت داره و پسرمم هنوز تایم خوابش تنظیم نیست و یک و نیم دوشب می خوابه،شوهرمم خبلی به صدا حساسه و تا چرتش میبره صدای یکی از بچه ها درمیاد از چواب میپره غرغر می کنه،به من میگع چرا اینا ذو نمی خوابونی ،چرا نمبگی بهشون م خوابم چرا نمیگی رعایت کنن،

خلاصه حرف های زووور،بعد دوباره سرش و میذاذه ذو بالش و دوباره می خوابه بعد دوبار با صدا میپره و به من غر میزنه

به بچه ها هم دو سه تا دری وری میگه می خوابه

شوهرم اصلا صبور و با حوصله نیست و از همه بدتر شدیدا هم خوشخوابه ،هم عصر میخوابه هم شب زودتر از همه رختخوابش پهنه

خلاصه این شده معضل بزرگ ما،من خیلی بهم برمیخوره غر میزنه و منم دفاع می کنم از خودم و میشه جروبحث لفظی .شرایط مالی مساعدی هم نداریم خونمون رو بزرگتر کنیم

چه کنم حرفاش بهم برنخوره ،سکوت کنم

اصلا سکوت می کنم فکر میکنم کلفت خونشم

خدایا تنهامون نزار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستام میگن باهاش حرف بزن،مجابش کن بچه بچگی داره اما بخدا وقتی حرف میزنم قانع میشه اما در موقعیتش بازم همون رفتارها رو بروز میده

من خودم تو خونواده ای بزرگ شدم پدرم از گل بالاتر به ما نمیگفت  اما شوهرم خیلی به بچه ها غر میزنه سر بی نظمی و سروصدا و بازیهاشون

آدم بی حوصله ایه اما یه ربع بعد میره بغلشون می کنه میبوسدشون

دختر بزرگم میگه چرا بابا اینطوریه،کاش بابامون مثل آقا جون بود

خدایا تنهامون نزار

الان حرف بزني ميخوان بخورنت كه چرا سرزنش ميكني 

حرفم سرزنش نيست اما امكانات بچه دار شدن يكيش همينه 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

اتاق باید مال خودتون باشه بعد ناراحت نشیا وقتی اوصاغ مالی مساعد نیست چرا سه بچه اینجوری شوهرت فشار بیشتری تحمل میکنه

من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
دوران سختی رو میگذرونید بچه ها که کوچیک هستند دردسرای اینچنینی زیاد دارند تمام انرژیتونو یه مدتی برای بچه ها بزارید تا یکم بزرگ بشند درست میشه همه چی

من پسر ۳ ساله دارم الان هم باردارم. از همین الان به شوهرم میگم فقط تا دو سال دیگه صبور باش تا بچه ها از اب و گل در بیان

نمی دونم چه به سرم خواهد آمد..

سرنوشت از دست تو