2777
2789
عنوان

چکار کنیم شمع دیر آب بشه؟

336 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان من برای حال خوب و تمرکز و از بین بردن انرژی منفی شمع روشن میکنم 

شما میدونید چیکار کنیم شمع دیر آب بشه؟!

یا نمونه خاصی دارید که عکسش بذارید؟

لطفا تاپیک رد نکنید 

به چیزی بفرمایید بعد ترک کنید 😘😁

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شمع هایی هست بزرگ  و استوانه‌ای   من یه بار گرفتم مگه آب میشد. 

نمی‌دونم دیر سوز بود چی بود 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
یه شمعی بگیر دیر سوز باشه وگرنه عادیا همه زود میسوزن.

چه مدلی آن

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

تاپیک اخر منم ج نداد کسی😐

چی گفته بودی 

من روز ۱۳ سیکل هستم و تقریبا زمان تخمک گذاری سینه ام ی حس تیر کشیدن داره و اذیت میشم😑 علت ...

اره عزیزم 

من تو دوره تخمک گذاری کمردرد میشم و رحمم درد میگیره 

تو از قرص گل مغربی با ویتامین E میتونی استفاده کنی تاثیر داره

اره عزیزم  من تو دوره تخمک گذاری کمردرد میشم و رحمم درد میگیره  تو از قرص گل مغربی با وی ...

گلم درد سینه هم میگیری یا تیر کشیدن ؟

ینی بخاطر همین تخمک گذاریه؟ 

ببخشید ترشح واژن هم دارم زیاد و سفید . 

هر مدلش هست مغازه تخصصی شمع رفتی بگو دیرسوز میخوام  یه موادی داخلش ریختن که دیر تر اب میشه و ا ...

متشکرم عزیزم از پاسخ‌گویی 🌺🥀