2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

81 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیز سال نو همگی مبارک 

من بعد از شش سال زندگی مشترک تصمیم گرفتم مادر بشم 

5 اسفند پریود شدم ، از روز سوم قاعدگی به مدت پنج روز ، روزی 2 تا قرص لتروزول خوردم -هر روز هم قرص متفورمین و اوابوست خوردم و از شب 15 تا 25 قاعدگی هم دوفامد خوردم و قرص پرولاکتینم هفته ای یدونه خوردم-  تو این مدت فقط دو دفعه اقدام داشتم - با توجه به تقویم پریودیم الان دو روز پریود نشدم صبح تست گذاشتم منفی بود - چند روز بعد از خوردن قرص دوفامد باید پریود شم ؟؟؟؟ کسی با این قرص ها باردار شده ؟؟؟

ده روزی میشه که دلدرد پریودی ، حالت تهوع ، سینه درد ، سرگیجه ، احساس خستگی ،تیر کشیدن در پهلو  دارم 

خدایا نی نی ام سالم به دنیا بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجوری که من متوجه شدم تازه دارین اقدام میکنید پس طبیعیه پریود بهم بریزه یا تاخیر داشته باشی.ولی سعی کنید مثل دورانی که اقدام نداشتی منتظر نمونی که بی بی چک اینا بزاری و استرس بگیری.منکه فقط دو ماه لتروزول و متفورمین خوردم با آمپول نتیجه نداد