2777
2789
عنوان

دیشب اکسم بهم پیام داد

438 بازدید | 25 پست

من تو رابطم در حال حاضر 

دیشب بهم پیام داد سال جدیدو بهم تبریک گفت ولی خب پیامش رو پاک کرد دوباره پیام داد ک نمیخواستم مزاحمت باشم به خاطر همین پاک کردم و قصد بی احترامی نداشتم ولی من پیاماش رو سیین نزدم و دوباره پاک کرد نوشت سال جدیدت مبارک ... 

کسی که در حال حاضر باهاشم از رابطه قبلیم میدونست و دیشب هم حال بدمو متوجه شد نگفتم بهش ولی کامل متوجه شد حتما بهم پیام داده که حالم بده بهم گفت بلاکش کن ولی دلم نیومد نمیدونم چرا حالم خیلی بد بود دیشب چون بخاطر خیانتش جدا شدم ازش

امشب  بهش جواب دادم بهش گفتم ممنونم از تبریکت و داشت هنوز حرف میزد ... بهش گفتم من تو رابطم و حس خوبی نمیگیرم باهات صحبت کنم 

اینو گفتم چون مدام بعدش میخواست پیام بده منم دل این که بلاکشو کنم نداشتم ..نمیتونستمم باهاش حرف بزنم .. 

نمیدونم چرا حالم بده ما چند سال با هم بودیم

گو. زت هم حسابش نکن کثافتو

طرف دوتا بچه داره قید زندگیشو بخاطر خیانت میزنه جدا میشه 

رابطه دوستی که اصلا ارزششو نداره با فردی که بهت خیانت کرده و خودتو از دستش خلاص کردی دوباره وارد رابطه بشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی رفته و برگشته از تو ساده تر پیدا نکرده

تاپیک‌هامو بخون

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
گو. زت هم حسابش نکن کثافتو طرف دوتا بچه داره قید زندگیشو بخاطر خیانت میزنه جدا میشه  رابطه دو ...

خودم تو رابطم 

نمیخواستم دوباره باهاش وارد رابطه بشم خب اون خبر نداره که من میدونم ولی من فهمیدم خیلی روزای بدی داشتم بخاطرش فقط خودمو از دستش نجات دادم واقعا

امشب  بهش جواب دادم بهش گفتم ممنونم از تبریکت و داشت هنوز حرف میزد ... بهش گفتم من تو رابطم و ح ...

خیییییلییییییییی ساده‌ای تو دیگه بابا

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خودم تو رابطم  نمیخواستم دوباره باهاش وارد رابطه بشم خب اون خبر نداره که من میدونم ولی من فهمی ...

من جات بودم از همه جا بلاکش میکردم چون مطمئنم دوست نداره و فقط حوصلش سررفته ک بهت پیام داده

اونی رفته و برگشته از تو ساده تر پیدا نکرده تاپیک‌هامو بخون

ساده تر که نه ولی از من بهتر پیدا نکرده چون من واقعا دوسش داشتمو تو تموم لحظه های بد زندگیش که کسی کنارش نبود من بودم

من جات بودم از همه جا بلاکش میکردم چون مطمئنم دوست نداره و فقط حوصلش سررفته ک بهت پیام داده

دیگه بهم پیام نمیده ولی حالم بده نمیدونم چطوری ادما خیانت میکنن بعدش جوری رفتار میکنن انگار کاری نکردن

امشب  بهش جواب دادم بهش گفتم ممنونم از تبریکت و داشت هنوز حرف میزد ... بهش گفتم من تو رابطم و ح ...

ینی چ ک دلشو ندارم بلاک کنم

یارو خیانت کرده بهت میفهمی؟ چطور میتونی با کسی ک قبلا خیانت کرده بهت حتی حرف بزنی 😑

بهش که گفتم تو رابطم گفت چشم من نمیدونستم واسم ارزو شادی کرد خدافظی کرد فکر کنم شعورش میرسه دیگه خود ...

ی کلمه ام نباید باهاش حرف می‌زدی فقط بلاک میکردی الآنم بلاک کن تا دیگه نتونه پیام بده هواییت کنه

هنوز دوستش داری  بلاکش کن به نظرم اگه نکنی داری یه جور به ربت خیانت میکنی

دیگ تموم شد رفت منم ادمی نیستم که خیانت کنم بلاک هم میکردم فایده نداشت جای دیگ خط دیگ پیام میداد کار درستی کردم باهاش حرف زدم