2777
2789
عنوان

دیشب اکسم بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 25 پست
ی کلمه ام نباید باهاش حرف می‌زدی فقط بلاک میکردی الآنم بلاک کن تا دیگه نتونه پیام بده هواییت کنه

نمیتونه هواییم کنه کسی که باهاش هستم خیلی همو دوست داریم چجور با کسی که بهت خیانت کرده میتونه دوباره هواییت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بهم پیام نمیده ولی حالم بده نمیدونم چطوری ادما خیانت میکنن بعدش جوری رفتار میکنن انگار کاری نکر ...

حق داری حالت بد باشه

چقدر خوبه حرفات بهش گفتی حداقل امیدوارش نکردی  خیانت نکردی شجاعت ن گفتن داشتی

نمیتونه هواییم کنه کسی که باهاش هستم خیلی همو دوست داریم چجور با کسی که بهت خیانت کرده میتونه دوباره ...

همون طور که الان ذهنتو درگیر کرده حالتم بد شده 

بعد این ایشالا خبری ازش نمیشه شدم حرفی نزن در حق اونی که باهاشی خیانت میشه🥲

حق داری حالت بد باشه  چقدر خوبه حرفات بهش گفتی حداقل امیدوارش نکردی  خیانت نکردی شجاعت ن ...

منم همینارو میگم ولی انگار کسی اینجا متوجه نمیشه 

حالم بخاطر روزای خوبی که داشتیم ولی با خیانت خرابش کرد حسمو نابود کرد اعتمادم رفت بده 

مطمئنم هیچوقت ولم نمیکرد حتی اگه بلاکش میکردم چون سالای زیادی باهم بودیم نمیتونست کسی مثل منو که براش صدمو گذاشتم فراموش کنه 

فکر میکنم کار درستی کردم بهش گفتم تو رابطم یا حتی باهاش حرف زدم

همون طور که الان ذهنتو درگیر کرده حالتم بد شده  بعد این ایشالا خبری ازش نمیشه شدم حرفی نزن در ...

قطعا کسی که بهش خیانت میشه وقتی با اون ادم به هر شکلی روبرو میشه بهم میریزه 

نه دیگه هیچوقت بهم پیام نمیده اگه بده هم من باهاش حرف نمیزنم نمیخوام با کسی که الان هستم کوچیک ترین خیانتی کنم حتی اگه اونم یروز بهم خیانت کنه من نباید همچین کاری کنم

میخای بگی خیلی بچم؟ 16 17 ساله نیستم 20خورده سالم ولی خب کسی متوجه نمیشه من بچه بودم باهاش اشنا شد ...

میفهمم وابستگی خیلی سخته

ولی یه دعوای معمولی نبوده بینتون

طرفت خیانت کرده یعنی به هیچ وجه قابل توجیه و بخشش نیست کارش اصلا و ابدا

میفهمم وابستگی خیلی سخته ولی یه دعوای معمولی نبوده بینتون طرفت خیانت کرده یعنی به هیچ وجه قابل توج ...

دیگه بینمون هر چی بود تموم شد فقط برا من بغض و عذابش مونده سوالی که هیچوقت نمیتونم بپسرم که چجور تونست بهم خیانت به این سنگینی کنه هیچوقت از خودشم نتونستم بپرسم فقط چشامو بستمو رفتم