مامان_آروان مدیر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 عنوان لرهای عزیزتوجه کنید | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 53 پست راجب فرهنگ لرهادراستانهای مختلف بگیدتفاوتش بالرای گچسارانلرای بختیاریلرای خوزستان لرای خرم آبادراجب آداب ورسوم و....هرکدومتون ازلرهابگیدتمام لرهای ایران باهمه گویش ها 1403/01/05 | 05:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 اووو مای گاد چ قضیه جالبی من فکر کردم ی اصطلاحه ک همینطوری ب کار میبرن🥺 نه تاریخ ماست من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 بله ولب بخوایم اکثرا بگیم اونه در کل لر ها یا بختیاری ها همه جا پراکنده هستن و زندگی کردن از قدیم من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ ۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفت ... توبایدلرای سمت خرم آبادباشی.درسته؟؟
ساحل_جنوبی عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4344 تاپیک های قومیتی معمولا مسیر خوبی در پیش نمی گیره.من اصلا موافقش نیستم.ظرفیتش نیست.
نازی_دلبر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 10512 خب چه تفاوتی مثلا؟؟؟ مثلایک دخترگچسارانی میتونه بایک بختیازی یاخرم آبادی یابروجردی ... نه میتونه ازدواج کنه حتی یه لر میتونه با کرد هم ازدواج کنه چون تفاوت فرهنگش با کرد خیلی بالاعه با لر که دیگه هیچی با لر ۹۰ درصد میتونن ازدواج کنن از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 تاپیک های قومیتی معمولا مسیر خوبی در پیش نمی گیره. من اصلا موافقش نیستم. ظرفیتش نیست. نباش
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 خودمم لرم تاریخمون🫶 😍🥰🍃 من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
hatabeqalat عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 358 لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ ۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفت ... باز این ۷تایی که رفتن یه شهر ازونجا نصفشون رفتن سیستان و من الان جز همینام😂😂
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 باز این ۷تایی که رفتن یه شهر ازونجا نصفشون رفتن سیستان و من الان جز همینام😂😂 بسلامتی 😍🥰❤ من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 نه لره بختیاری واسه شهر ازنا هستم مگرازناهم بختیاری داره؟؟؟نمیدونستملباسای لرای لرستان بیشتربه کردامیخوره مخصوصاکرمانشاهیاولی مدل لباس لرای جنوب فرق داره
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 مگرازناهم بختیاری داره؟؟؟ نمیدونستم لباسای لرای لرستان بیشتربه کردامیخوره مخصوصاکرمانشاهیا ولی مد ... ازنا همه بختیاری هستن درودی ها هم ۸۰ درصد بختیاری هستن ما جنوب نیستیم من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
ساحل_جنوبی عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4344 اینم وضعیت کاربری خودتون که تازه از تعلیقی در اومدی. 90 درصد تاپپیک هاتون در مورد قومیت هاست.
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 اسی لباس ماها تو عروسی چه قدرزیباستراجب بختیاری هابگوعروسی هاشون چه شکلیه؟؟؟
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 اینم وضعیت کاربری خودتون که تازه از تعلیقی در اومدی. 90 درصد تاپپیک هاتون در مورد قومیت هاست. خب به توچه