2777
2789
عنوان

لرهای عزیزتوجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماآیااین درسته قبل ازاینکه خودتون لربدونیدبختیاری میدانیدوحتی معتقدیدبختیاری ازلرجداست؟؟؟

من بختیاری ام

همیشه هم میگم لرِبختیاری هستم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
۴ لنگ و ۷لنگ چی هست؟

لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ 

۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفتن یه شهر ۴ تاشون یه شهر دیگه و اینگونه شد نصفی از بختیاری ها ۴ لنگن نصفی ها هفت لنگ

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ  ۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفت ...

اووو مای گاد چ قضیه جالبی 

من فکر کردم ی اصطلاحه ک همینطوری ب کار میبرن🥺

تفاوت بین لرهارو نمیدونم  فقط میدونم تفاوت خیلی خیلی زبادی بین پوشش یا لحجه یا فرهنگ هاشون هست

خب چه تفاوتی مثلا؟؟؟

مثلایک دخترگچسارانی میتونه 

بایک بختیازی

یاخرم آبادی 

یابروجردی

تمام لرای ایران ازدواج کنه یابه مشکل میخورن به خاطرتفاوت های فرهنگی؟؟؟تفاوت رسوم وشهر؟؟؟

این واقعیه؟یا اصطلاحه؟

نه عزیزم واقعیه از زمان تاریخ و قدیم 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪