مامان_آروان مدیر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 عنوان لرهای عزیزتوجه کنید | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 53 پست راجب فرهنگ لرهادراستانهای مختلف بگیدتفاوتش بالرای گچسارانلرای بختیاریلرای خوزستان لرای خرم آبادراجب آداب ورسوم و....هرکدومتون ازلرهابگیدتمام لرهای ایران باهمه گویش ها 1403/01/05 | 05:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلوآنجل عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1959 ما لر بختیاریم عروسی هامون مختلطه مثل شما یواش نمیرقصیم رقصمون اکثرا هلپرکه هست یا دو پا دو روزم هست ... ۴ لنگ و ۷لنگ چی هست؟
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16017 لرای استان فارس هم یادت رفت نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___
آشو عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 3718 شماآیااین درسته قبل ازاینکه خودتون لربدونیدبختیاری میدانیدوحتی معتقدیدبختیاری ازلرجداست؟؟؟ من بختیاری امهمیشه هم میگم لرِبختیاری هستم نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 16884 ما لر بختیاریم عروسی هامون مختلطه مثل شما یواش نمیرقصیم رقصمون اکثرا هلپرکه هست یا دو پا دو روزم هست ... چهارمحال ۷ لنگه کهگیلویه ۴ لنگ
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 البته باید میگفتی لرای کهگیلویه بویراحمد فقط گچساران ک لر نیس کهگیلویه بویراحمد همه لر ... لرای بویراحمد
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 16884 آآره بگوتوهم عروسیهاو... لباس هاو... تفاوت بین لرهارو نمیدونم فقط میدونم تفاوت خیلی خیلی زبادی بین پوشش یا لحجه یا فرهنگ هاشون هست
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 ۴ لنگ و ۷لنگ چی هست؟ لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ ۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفتن یه شهر ۴ تاشون یه شهر دیگه و اینگونه شد نصفی از بختیاری ها ۴ لنگن نصفی ها هفت لنگ من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 16884 البته باید میگفتی لرای کهگیلویه بویراحمد فقط گچساران ک لر نیس کهگیلویه بویراحمد همه لر ... اره گچساران ۹۰ درصدش ترکه
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 16884 لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ ۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفت ... اووو مای گاد چ قضیه جالبی من فکر کردم ی اصطلاحه ک همینطوری ب کار میبرن🥺
بلوآنجل عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1959 لر های بختیاری به دو بخش تقسیم میشن نصفیا ۴ لنگ نصفیا هفت لنگ ۱۱ تا برادر بودن که ۷ تاشون رفت ... این واقعیه؟یا اصطلاحه؟
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 تفاوت بین لرهارو نمیدونم فقط میدونم تفاوت خیلی خیلی زبادی بین پوشش یا لحجه یا فرهنگ هاشون هست خب چه تفاوتی مثلا؟؟؟مثلایک دخترگچسارانی میتونه بایک بختیازییاخرم آبادی یابروجردیتمام لرای ایران ازدواج کنه یابه مشکل میخورن به خاطرتفاوت های فرهنگی؟؟؟تفاوت رسوم وشهر؟؟؟
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 16884 نه ربطی نداره من واسه شهر ازنا هستیم ۴ لنگی نصف درودی ها هم ۴ لنگ هستن بله ولب بخوایم اکثرا بگیم اونه
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16017 اره گچساران ۹۰ درصدش ترکه منظورم این بود ب جز گچساران قسمتای دیگه اش هم لر هستن نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 این واقعیه؟یا اصطلاحه؟ نه عزیزم واقعیه از زمان تاریخ و قدیم من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
ladyghe عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 16884 منظورم این بود ب جز گچساران قسمتای دیگه اش هم لر هستن میدونم من خودم کهگیلویه و بویراحمو هستم