مامان_آروان مدیر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 عنوان لرهای عزیزتوجه کنید | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 53 پست راجب فرهنگ لرهادراستانهای مختلف بگیدتفاوتش بالرای گچسارانلرای بختیاریلرای خوزستان لرای خرم آبادراجب آداب ورسوم و....هرکدومتون ازلرهابگیدتمام لرهای ایران باهمه گویش ها 1403/01/05 | 05:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 اینم وضعیت کاربری خودتون که تازه از تعلیقی در اومدی. 90 درصد تاپپیک هاتون در مورد قومیت هاست. هیچ کی به هیچ کس توهین نکرده خب سوال داره من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 چه قدرزیباست راجب بختیاری هابگو عروسی هاشون چه شکلیه؟؟؟ عزیزم بالاتر توضیح دادم چجوریه❤ من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 عزیزم بالاتر توضیح دادم چجوریه❤ نه زن ومردباهم میرقصن یاجدان؟؟؟؟
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 نه زن ومردباهم میرقصن یاجدان؟؟؟؟ زن و مرد با هم میرقصیم دست همو میگیرم جدا نیستیم من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 زن و مرد با هم میرقصیم دست همو میگیرم جدا نیستیم خب مگه نامحرم نیستید؟؟؟مگرنامحرم نمیبنه شمارو
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 خب مگه نامحرم نیستید؟؟؟ مگرنامحرم نمیبنه شمارو دیگه عادی شده و جا افتاده رقص محلی واسمون عیب نداره شما یاسوجی ها مگه جدایید؟ من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
مامان_آروان مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 249 دیگه عادی شده و جا افتاده رقص محلی واسمون عیب نداره شما یاسوجی ها مگه جدایید؟ واسه ماآره جداست درگچساران
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4060 واسه ماآره جداست درگچساران گچساران لر میشن دیگه درسته؟ من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪