2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم 😭 بیاید

1278 بازدید | 46 پست

من واقعا افکار داره داغونم میکنه من عقدیم و شوهرم با جاریم که ازش بزرگتره خیلی صمیمین در حدی که با نگاه باهم حرف میزنن یعنی نگاه همو میفهمن وچشم غره میرن برا همدیگه .. من نمیدونم چرا ایطو شک کردم ... اخه نگاها گویای همه چیه .. اینم بگم جاریم طبقه بالای خونه پدر شوهرمه و هروز خونشونه .. ولی جاریم با برادرا شوهرم شوخی نمیکنه فقط شوهرم .. شوهرمم همش با نگاه و یواشکی میحرفه .. خیلی میترسم رابطه ایی باشه .. اینم بگم شوهرش عسلویه کار میکنه و همیشه اینجا نیست و دوتا دختر داره این خانم .. من زیادی حساسم یا قضیه مشکوکه؟ واقعا نمیدونم چکار کنم سردرگمم.. به شوهرم تذکر بدم ندم چکار کنم خاهشا خواهرانه کمکم کنید 

نه چیزی نگو تا مطمئن  نشدی

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای این که بری لو بدی که شک کردی دقت کن به رفتاراشون که اگه خدای نکرده چیزی بود یه فکر اساسی کنی‌.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

جای این که بری لو بدی که شک کردی دقت کن به رفتاراشون که اگه خدای نکرده چیزی بود یه فکر اساسی کنی‌.

اخه چرا همش با نگاه تو چشم هم بهم نکا میکنن انکا باهم میحرفن.. و همدیگه رو میفهمن

چجوری مطمئن بشم از درون میریزم نگاهای شوهرم ببینم

تو زمان های مختلف یه وقتهایی سوال کن. نه اونموقع گه ازشون چیزی میبینی.

مثلا به شوهرت بگو: دوست داری چقدر با داداشت صمیمی تر باشم؟

اصلا کمکی میکنه تو زندگیمون صمیمیت با برادرت اونم بالاخره داداش تو هست.

ببین افکارش کجا میچرخه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
تو زمان های مختلف یه وقتهایی سوال کن. نه اونموقع گه ازشون چیزی میبینی. مثلا به شوهرت بگو: دوست داری ...

اهوم اینم هست .. ولی چرا این زن فقط با شوهر من صمیمیه و موقع حرف زدن با منو شوهرم فقط شوهرم نگا میکنه

اهوم اینم هست .. ولی چرا این زن فقط با شوهر من صمیمیه و موقع حرف زدن با منو شوهرم فقط شوهرم نگا میکن ...

چند سالش هست؟

درس خونده؟

مال چه مدل خانواده  هست؟

ظاهرش قشنگه؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری