شوهرم همش تیکه میندازه بهم همش میخواد حالمو بد کنه همش تو خونه دعواست ایکاش من بمیرم تا پسرم تو آرامش بزرگ بشه حالم خیلی بده امشب موهامو داشتم میبافتم اومد بهم گفت ایییییش چقدر زشت بهم گفت بمیری هم برام مهم نیست یاد بلاهایی ک سرم آورده میفتم و همش یه گوشه واسه خودم گریه میکنم نمیخوام گریه هامو ببینه و خوشحال بشه امروز گفت ای خدا الهی من لباس سیاه برای تو تنم کنم حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭
تلافی چی میکنه کسی باهاش کاری نداره فقط میخواد من اعتماد ب نفسم بیاد پایین همش میگه دماغت ک عملیه ب چی خودت مینازی من ازت خیلی سرترم همش میگه پدرت اینجور کرد مادرت اونجور کرد بچه رو نمیزارم ببینن نباید ببری فلان دادن بچه خورد اینجور شد فلان کردن بچه اینجوری شو همش دنبال بحث و دعواست
خدا لعنت میکنه اینجور مردا منم امشب انقدر گریه کردم و حالم بد بود فقط دم سحری میگفتم خدایا مرگمو برس ...
خدا نکنه ان شالله زنده باشی خوش باشی همیشه بخدا من انقد سرم بلا آورده تو این چند سال الان ناراحتی قلبی پیدا کردم کلی موهام سفید شده همش منو ول میکنه میره خیانت میکنه بخدا خیلی خستم خیلی
میگفتی من تا حلوای تو و کل جدو آبادت رو نخورم نمیمیرم
حمال عن کش
اصلا نترس میتونی جدا بشی بچتو به جای مهریه برداری
مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملمکنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️. آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.
وای چقدر اون دنیا عذابش میدن توهم بگو بخاطر زخم زبونات هرگز حلالت نمیکنم بترس از قیامت
من حلال نمیکنم خواهرش بدون هیچ دلیل برگشته میگه خیال نکن داداشم مارو ول میکنه تو رو میگیره هنوزم نمیدونم چرا اینجوری گفت من ک خیلی خوبی میکنم از بس ساده ام
مامانم اینا میگن فعلا دست نگه دار تا ببینیم چیکار میکنه مادرشوهرم خیلی سلیطه ست خیلی زندگیمو خراب کر ...
خدا ازش نگذره من خود شوهرم خیلی بدجنسه چنان تو دادگاه خودشو مظلوم میکنه قاضی فکر میکنه من دروغ میگم من مچشو گرفتم با یه زن شوهر دار رابطه داشت اومد زد زیرش بااینکه کلی مدرک داشتم انقد بلده