2777
2789
تازه من زن دومشم دختر مجرد بودم که رفتم زن دوم این شدم احمق بودم احمق دختر تحصیل کرده ی ساغل بودم خر ...

ایکاش ازدواج نمیکردی باهاش وکیل بگیر شکایت کن من الان پولشو ندارم کسی هم کمکم نمیکنه تا ماشین لعنتی رو بفروشم باید بسازم 

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه دعا کنید مادرشوهرم تقاص کارشو پس بده من با این کارا به وجود خدا شک دارم

ان شالله تو همین دنیا پس میده و با چشم میبینی دیر بشه دروغ نمیشه خدا جواب کارایی ک کردن وپس میگیره من ب وجودش ایمان دارم

مگه چه کارش کردی؟؟؟؟ شاید داره تلافی می‌کنه ؟

تلافی چی میکنه کسی باهاش کاری نداره فقط میخواد من اعتماد ب نفسم بیاد پایین همش میگه دماغت ک عملیه ب چی خودت مینازی من ازت خیلی سرترم همش میگه پدرت اینجور کرد مادرت اونجور کرد بچه رو نمیزارم ببینن نباید ببری فلان دادن بچه خورد اینجور شد فلان کردن بچه اینجوری شو همش دنبال بحث و دعواست 

خدا لعنت میکنه اینجور مردا منم امشب انقدر گریه کردم و حالم بد بود فقط دم سحری میگفتم خدایا مرگمو برس ...

خدا نکنه ان شالله زنده باشی خوش باشی همیشه بخدا من انقد سرم بلا آورده تو این چند سال الان ناراحتی قلبی پیدا کردم کلی موهام سفید شده همش منو ول میکنه میره خیانت میکنه بخدا خیلی خستم خیلی

میگفتی من تا حلوای تو و کل جدو آبادت رو نخورم نمی‌میرم 

حمال عن کش 

اصلا نترس میتونی جدا بشی بچتو به جای مهریه برداری 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
وای چقدر اون دنیا عذابش میدن  توهم بگو بخاطر زخم زبونات هرگز حلالت نمیکنم بترس از قیامت

من حلال نمیکنم خواهرش بدون هیچ دلیل برگشته میگه خیال نکن داداشم مارو ول میکنه تو رو میگیره هنوزم نمیدونم چرا اینجوری گفت من ک خیلی خوبی میکنم از بس ساده ام

ایکاش ازدواج نمیکردی باهاش وکیل بگیر شکایت کن من الان پولشو ندارم کسی هم کمکم نمیکنه تا ماشین لعنتی ...

مامانم اینا میگن فعلا دست نگه دار تا ببینیم چیکار میکنه مادرشوهرم خیلی سلیطه ست خیلی زندگیمو خراب کرد

وای دختر، دقیقا شبیه منی

منم شوهرم عین شوهر شماست، با حرفاش صدامو درمیاره

مادربزرگش ۹۵سالش بود فوت شد، میگفت کاش تو جاش میمردی

فکر کن سقط کردم، ی شب تا صبح درد مرگ کشیدم، میگفت جواب کاراته

الان شدم ی آدم افسرده و بیحوصله که میخام فقط فرار کنم

میگفتی من تا حلوای تو و کل جدو آبادت رو نخورم نمی‌میرم  حمال عن کش  اصلا نترس میتونی جدا ...

دعا کن واسم توروخدا کارم درست بشه یه پولی دستم بیاد وکیل بگیرم یه خونه کوچیک اجاره کنم با بچم زندگی کنم 

مامانم اینا میگن فعلا دست نگه دار تا ببینیم چیکار میکنه مادرشوهرم خیلی سلیطه ست خیلی زندگیمو خراب کر ...

خدا ازش نگذره من خود شوهرم خیلی بدجنسه چنان تو دادگاه خودشو مظلوم میکنه قاضی فکر میکنه من دروغ میگم من مچشو گرفتم با یه زن شوهر دار رابطه داشت اومد زد زیرش بااینکه کلی مدرک داشتم انقد بلده

وای دختر، دقیقا شبیه منی منم شوهرم عین شوهر شماست، با حرفاش صدامو درمیاره مادربزرگش ۹۵سالش بود فوت ...

😭😭😭😭😭😭😭😭الهی بمیرم چقدر ما زنا بدبختیم دور از جونت اینهمه بلا سرمون میارن نباید صدامونم دربیاد

مشکل ما زنا اینه که زود وابسته میشیم جرئت داشته باشد بدون اون بهتر از یه زندگی سمیه

من انقد سرم بلا آورده ۹ماه بارداری نبود زایمانم نبود بعد ۴ماه از بدنیا اومدن بچه اومد الانم سرم اینجوری بلا میاره