2777
2789
عنوان

پسری که قبل از خواستگاری.....

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 35 پست
عزیزم ما با هر خواستگاری که اینجوری رفتیم بیرون چندین برابر گل و شیرینی خواستگاری تو همون جلسه آشنای ...

نظرتون محترم،اما بنظرتون کسی اگه انقدر میخواد روشن فکر باشه و سنتی عمل نکنه،بهتر نیست خودش توی خیابون وقتی کسی رو میبینه و خوشش میاد باهاش صحبت کنه،پس بخش معرف داشتن این وسط هم مربوط به ۷۰ سال پیشه و سنتی،بهتره اون بخش هم حذف کنن و کاملا مدرن عمل کنن(نه اینکه هر جا میخوان سنتی عمل کنن و هر جا میخوان بشن روشن فکر و مدرن عمل کنن)البته اگه بشه به این رویه گفت مدرن و روشن فکری!!!!!!!!!!

و البته باید گفت که صرف اینکه جلسه اول خانواده همراه اون خانم نباشن،یعنی طرز فکرشون روی نظری که اون خانم میده هیچ تاثیری نداره،برداشت من بیشتر اینه که انگار اون آقا با یک سری رفتار و حرکات میخواد اون خانم رو تحت تاثیر بزاره و میدونه که اینکارو جلوی خانوادش نمیتونه انجام بده،شایدم موضوع منفی هست در مورد اون آقا که دور از چشم خانواده ها میخواد مطرحش کنه تا به گوش خانواده اون خانم نرسه

نظرتون محترم،اما بنظرتون کسی اگه انقدر میخواد روشن فکر باشه و سنتی عمل نکنه،بهتر نیست خودش توی خیابو ...

عزیزم این موضوع آشنایی از طریق معرف تو همه جای دنیا هست و مخصوص ایران با همون ساختار های بسته قدیمیش نیست

من چند تا از بازیگرا و خواننده های معروف خارجی رو میشناسم که از طریق معرف و به اصطلاح ما ایرانیا سنتی آشنا شدن

شرایط امروز  میطلبه که شکلش تا حد زیادی مطابق نیاز روز جامعه عوض بشه ، چون آدما هم خیلی طرز تفکراتشون تغییر کرده

تو شهرستانای کوچیک و محیطای مذهبی بیشتریا همونجوری که شما میگید دوس دارن

ولی ما و خیلیای دیگه که تو جامعه درس خوندیم و شاغلیم و تو محیط بسته و خفقان نبودیم اون مدلی که شما میگید رو دوس نداریم، و انقدر هم سواد رابطه و آشنایی داریم که بتونیم یه سری رفتارای فیک طرف رو تشخیص بدیم

کسی هم که انقدر سادس که نمیفهمه رفتارای فیک رو و زود تحت تاثیر قرار میگیره هنوز انقد بزرگ نشده که مسئولیت سنگین ازدواج رو برعهده بگیره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این موضوع آشنایی از طریق معرف تو همه جای دنیا هست و مخصوص ایران با همون ساختار های بسته قدیمیش ...

خانم تحصیلکرده و شاغل و اهل شهر بزرگ با رویه مدرنتو واستون آرزوی خوشبختی میکنم

خانم تحصیلکرده و شاغل و اهل شهر بزرگ با رویه مدرنتو واستون آرزوی خوشبختی میکنم

ممنون همچنین

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊