2777
2789
عنوان

پسری که قبل از خواستگاری.....

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 35 پست
چه بهتر یعنی بچه ننه نیست و خودش باید انتخاب کنه نه ننه اش

ولی خب درست نیست مادرش هیچ نقشی نداشته باشه. من فک کردم خدای نکرده مادرش فوت شده آخه اول پدرش زنگ زد با مادرم صحبت کرد. بعد هم که خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش گذاشتن چیز بدی نیست،اون خانواده از کجا باید بدونن اون پسر آدم درستیه یا نه؟که دخترشونو باهاش بف ...

دختری که نتونه تو قرار ملاقات تشخیص بده هنوز آماده تشکیل زندگی نیست

حالا نمیگم با هم برن کوه و جنگل که

بالاخره یه کافه یا یه مکان عمومی بشینن یه ساعت با هم حرف بزنن ببینن به دل هم میشینن به هم میان بعد یه لشکر راه بندازن و تو رو دروایسی و تحت تاثیر نظر اطرافیان قرار بگیرن 

دوران خواستگاری های اون مدلی دیگه گذشته

نتیجه هاشونو میبینیم که طرف میاد اینجا چقد میناله که شناخت نداشتن و تو رودروایسی قرار گرفتن بله گفتن، بدون اینکه بدونن طرف اصن چه خصوصیاتی داره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ولی خب درست نیست مادرش هیچ نقشی نداشته باشه. من فک کردم خدای نکرده مادرش فوت شده آخه اول پدرش زنگ زد ...

من دقیقا همچین مساله ای واسم پیش اومد،حتی مادرش زنگ زد و به مادرم گفت که پسرم با دخترتون بره بیرون،مامانم کلی ناراحت شد و جوابشونو داد،حتی کسی که معرف بود وقتی شنید چه خواسته ای داشتن بدون حتی یک جلسه رفت و آمد کلی شرمنده شد

من باشم قبل خواستگاری با طرف صحبت می کنم. از نزدیک می بینمش..بعد اگه باب میلم بود میگم بیان خواستگا ...

خوشبحالت . ولی من فشار زیادی برا خواستگار و ازدواج رومه. نمیتونم خیلی رد کنم . چندتا رد میکنم یکی میذارم بیاد. اینجوری میگذرونم

دختری که نتونه تو قرار ملاقات تشخیص بده هنوز آماده تشکیل زندگی نیست حالا نمیگم با هم برن کوه و جنگل ...

دوران احترام و ارزش قائل شدن هیچ وقت نمیگذره،اما از آقایی که اولش در این حد رفتار میکنه بعدا توی زندگی نباید انتظار احترام و ارزش داشت،چون یک خانم خودش نشون میده لیاقتش چیه

اصلا میاد خواستگاری که با دختر حرف بزنه دیگه خواستگاری به معنای توافق که نیست

به نظرم ایشون یا براش تعداد خواستگاری هایی که میره مهمه یا هزینه گل و شیرینی بردنش 

من حس خوبی نگرفتم بیشتر ذهنم به دومین حالت رفت 

دوران احترام و ارزش قائل شدن هیچ وقت نمیگذره،اما از آقایی که اولش در این حد رفتار میکنه بعدا توی زند ...

عزیزم ما با هر خواستگاری که اینجوری رفتیم بیرون چندین برابر گل و شیرینی خواستگاری تو همون جلسه آشنایی برامون خرج کرده و کلی احترام قائل شده

لطفا این موضوع رو نذارید رو حساب خساست و بی احترامی

اول از همه برای خودشون و شخص دختر خانوم ارزش قائلن که ببینن معیارا و نظر خودشون چیه، نه اینکه خانواده همون تو جلسه اول چی میخواد بهشون دیکته کنه، برای نظر و حق انتخاب خودشون ارزش قائلن چون در درجه اول این دو نفرن که باید همدیگه رو بپسندن بعد خانواده ها

خیلی ها دیگه با وجود اینکه خواستگاری سنتیه مثل 70 سال قبل عمل نمیکنن ، هر چیزی بسته به نوع زمانه خودش تغییر میکنه و مطابق زمان شکل جدید و بهتری به خودش میگیره

فکر میکنم شما خیلی مذهبی و سنتی هستید که انقدر براتون عجیبه این چیزا

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊