2777
2789
عنوان

پسری که قبل از خواستگاری.....

497 بازدید | 35 پست

به نظرتون پسری که قبل از اینکه بیان خواستگاری زنگ بزنه و میگه خودم میخوام با دختر حرف بزنم چی تو فکرش میگذره؟ اینم بگم که آشنایی نداشتم. نمیدونم کی به هم معرفی مون کرده.

اگ برا منچ اینجور شه فکرم میره برا دوسپسرم🙄

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم عاقلی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خب خواسته با خودتون حرف بزنه درمورد همه چی که اگه اوکی بودین بیاد خواستگاری

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بخدا من دوسپسر نداشتم

اصلا حرکت منطقی نزده والا پس 

ولی خب صاید میخواد علایق و افکارت رو بدونه

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

کار درستی میکنه

وقتی هنوز هیچی درمورد هم نمیدونید خانواده ها رو دنبال خودتون بکشونید که چی

اول ببینید اصن به هم میاید از هم خوشتون میاد چند جلسه با هم بیرون برید بعد خانواده ها بیان برای صحبت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کار درستی میکنه وقتی هنوز هیچی درمورد هم نمیدونید خانواده ها رو دنبال خودتون بکشونید که چی اول ببی ...

من هنوز مادرش با مادرم صحبت نکرده خودم دوبار با خواستگار صحبت کردم. برام خیلی تازگی داشت. بالاخره هرچیزی رسمی داره

کار درستی میکنه وقتی هنوز هیچی درمورد هم نمیدونید خانواده ها رو دنبال خودتون بکشونید که چی اول ببی ...

ارزش گذاشتن چیز بدی نیست،اون خانواده از کجا باید بدونن اون پسر آدم درستیه یا نه؟که دخترشونو باهاش بفرستن بیرون

ارزش گذاشتن چیز بدی نیست،اون خانواده از کجا باید بدونن اون پسر آدم درستیه یا نه؟که دخترشونو باهاش بف ...

بله من هم همین نظر رو دارم. باید برام ارزش میذاشت

نهایتا میان خواستگاری و با هم جور نمیشن،مگه قراره همه خواستگاریا به ازدواج ختم شه،اما افراد با رفتارشون از ابتدا خودشونو معرفی میکنن،کسی که نه تنها خودش،بلکه خانوادش واسه همچین مساله مهمی احترام و ارزش قائل نمیشه،بعدا چه انتظاری میشه ازش داشت؟؟؟؟؟؟