2777
2789

خانواده همسرم  خیلی به زیارتو بعدش ب دیدن زائر رفتن اعتقاد دارن حالا ما اسفند برای اولین باررفتیم مشهد ولی خواهرشوهرام بهونه اوردن و نیومدن دیدنیمون سوغاتی براشون اوردم کفتن حالا عید میایم ک هنوزم نیومدن و اونا بزرگترن مام فعلا نرفتیم عیددیدنی خونشون تا بیان حالا خواهرشوهرم همه رو افطار دعوت کرده بریم یا نه بمونیم اونا اول بیان خونمون؟؟

اینم بگم برای خودم اهمیت انچنانی نداره ولی چون برای بقیه سریع میرن و برای ما نیومدن من ناراحت شدم  مادرشوهرم سالی چن بار زیارت میره اگ ما نریم دیدنیش قهر میکنه حالا ما اولین بار بود رفتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم می رفتم البته اگر اخلاقشون خوبه و خوش برخورد هستن ، الان دیگه مهمونی کم شده 

ن اخلاق خوبی ندارن بخاطر همینم نیومدن

والا اگ برعکسش بود مادرشوهرم با ما دعوا میکرد ک خونه خواهرشوهرم چرا نرفتیم

دفعه ی دیگه رفتن زیارت شما هم نرو دیدنشون.  دعوت کرده برو . بهتر بیکاری بیان خونت دردسر پذیرای ...

اخه ارزشمون کم نمیشه بریم

تا چن وقت پیش باهام قهر بود بخاطر همونم نیومدن

يه مشهد بوده عيب نداره كه برو چون دعوت شدي احترام بزار

خودمم میگم ی مشهده دیگ ولی چون برای اونا میگم اینچیزا خیلی مهمه برای مارو فقط نیومدن از قصدم نیومدن الکی کفتن مریضیم

ن اخلاق خوبی ندارن بخاطر همینم نیومدن والا اگ برعکسش بود مادرشوهرم با ما دعوا میکرد ک خونه خواهرشوه ...

حوصله داری؟؟؟ بهتر که نیاند. من خواهرا شوهرم میاند بچه هاشون روانیم می‌کنند از خدامه خونم نیاند