سلام وقت بخیر امشب با پسری که پارتنرم هستن دعوام شد. اول هی از اکسش می گفت بعد گفتم نگو و بعد بحث آشتی کردیم. گفت حالش گرفته گفتم بمونم حالش خوب بشه . بعد به ابحی از این ابحی ها داره که او دانشگاه مون آشنا شدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتن باهم برن دوچرخه سواری. بعد این هیچی قرار بود از رابطه ما کسی تو دانشگاه نفهمه بهش گفته . بعد یه پروژه تحقیقاتی هست گفتم پارتنرم هم ببرم . دختر رو هم گفتم به نیاز بود فعلا بهش نگو . رفته به دختره گفت
قبل من باهم آشنا شدن. بعد بهش پیام داده دختر کجایی و اینا. دلم برات تنگ شده. بعد پسر گفته سفرم و بیا ...
واقعا من خودم تو رابطه ام اجاره نمیدم رلم با دختر دیگ در ارتباط باشه تعهد و بد چند بار کات جفتمون یاد گرفتیم بنظر من یبار امتحانش کن اگ امتحانشم خوب پس داد ک هیچ اگه ن کات کن حتا اک سخت باشه