2777
2789
عنوان

شربت راسیپ. برا چاقی

4929 بازدید | 14 پست

سلام عیدتون مبارک 

من دخترم ۱۴ سالشه میشه ۱ ماه دیگه.وقتی ۹ سالش و اینا بود راسیپ دادم خیلی پر اشتها شد و خیلی چاق شد یعنی جوزی بود که شکم دراورد و خیلی تاثیر داشت براش بعدش فهمیدم که بلوغ زودرس میاره و قطع کردم. حدودا نصفش واسش بود ولی مثلا افراد دیگه ای مثل پسر کوچولوم براش تاثیر نداشت اصلا و خداروشکر باعث بلوغ زودرس نشد و یکماه پیش پریود شد.حالا قد کشیده و خیلی لاغره و میگم دوباره بهش بدم قدش ۱و۶۰ و ۴۵ کیلو هست بلوغش که دیگه شروع شده بنظرتون بهش بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کی گفته باعث بلوغ زودرس میشه؟ جای علمی شنیدید؟ اگه اینطور بود که توی داروخانه ها پیدانمیشد و مج ...

نمیدونم والا دکتر نوشت واسشون ولی سیپروهپتادین داخلش هسن که باعث میشه تا یه مدت خواب الودگی داره.حالا عوارض کورتون چیه

برای بزرگسالان خود قرص سپروهپتادین هم اشتهااور قوی هست اما دکتر باید بنویسه و اینکه اینا همشون کورتو ...

اره داخل این هم سیپروهپتادین هست 

عوارض کورتون چیه چطور واسه بچه ها مینویسه دکتر 

نمیدونم والا دکتر نوشت واسشون ولی سیپروهپتادین داخلش هسن که باعث میشه تا یه مدت خواب الودگی داره.حال ...

کورتون درصورت مصرف دوز بالاتر عوارض زیاد داره یکیشم پوکی استخوانه چون باعث دفع کلسیم میشه. سرچ کن مفصل بخون. اگرم شربت میدی دوز روزانه رو حتما دقت کن که زیاد ندی بهش

اره داخل این هم سیپروهپتادین هست  عوارض کورتون چیه چطور واسه بچه ها مینویسه دکتر

ببین دکتر اول اینکه یه دوز معین رو بهت تحویز میکنه معمولا پنج میلی هست. دوم اینکه تشخیص میده که توی اون شرایط سودش بیشتر از ضررش باشه و سوم اینکه برای کوتاه مدت و موقته مصرفش نه طولانی مدت.