2777
2789

ما چن ماهه عروسی کردیم تاحالا باهم مسافرت نرفتیم دوران نامزدی هم یبار منو با پدر و مادرش برده شمال الان عیدم همه خواهر و برادراش رفتن مسافرت مادرش زنگ زد به شوهرم رفتن شهرستانشون که یه ساعت فاصله داره ماهم بیرون بودیم شوهرم گفت بریم یه چایی بخوریم اونجا منم گفتم نه من نمیرم بریم یجا بگردیم بعد بهش برخورد شروع به دعوا کرد باهام تو چرا نمیری به پدرم فحش داد درحالی که همین دوروز پیش رفتیم شهرستان منم بهش گفتم بچه ننه ای اینم بگم شوهرم ۳۶ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر نرفتن به پدرت فحش داد😐

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

وویی

منم این مشکل و دارمممممم

انقد به خاطر اونا منو به گریه انداختهههه 

حالا مثلا عاشق منههههه

من هیچ وقت بهشون به جای شما تو نگفتم ولی همشششش ازم در مورد رفتارم با خانواده اش ناراضیع 

والا با اونا بهتر از همه حتی خانواده ام حرف میزنمممم

اره گفت من خودم میرم چن روزی شهرستان بمونم توهم دوس نداری نیا

تو بهش فحش ندادی؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اخرش منو گریوند اورد خونه بماند که توراه چقدر دعوا کردیم حالا هم رسیده خونه نشسته پای گوشیش و اینستا ...

واییییی این رفتار بچه گانه شون خیلی خیلی حرص درارع همسر منم تا یه بحثی پیش میاد عین مرد برخورد نمیکنه عین بچه هاست. دارم دیوونه میشم ‌.

الانم قهریمممم

خیلی ناراحتم قلبم درد می‌کنه😭

دقیقن مث گذشته منی و شک نکن تا اخرم همینن حتی پارکم با خانواده میرن اینا😏اگ میخوای راحت و اروم زندگی کنی تنها راهش اینه ک قلقشو بدست بیاری خودتو نزدیک کن ب خانوادش وگرنه ی عمر فقط جنگه چیزیم درستشون نمیکنه البته امیدوارم ک برای شما درست بشه عزیزم😪

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌