2777
2789

من تاپیک قبلی گفتم عاشق پسر عموم شدم همه گفتن نگو بهش همه چی خراب میشه

ولی من تا نگم اروم نمیشم😭 چیکار کنم بگم یا نگم؟ اصن چجوری سر بحث باز کنم؟ فقط پیج همو داریم

رفتاراش معلومه که خانواده مارو خیلی دوست داره و همیشه توی جمعمون هست و از منم بدش نمیاد

من ۲۰ سالمه اون ۳۰

کمککککک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منم بدش نمیاد؟همین کافیه برات یعنی؟ اصلا نگو  نظر خواستی درست ترین راهنمایی رو کردن بهت ح ...

منظورم اینه اونم بنظر بدش نمیاد از من همیشه پیش همیم

خب من که تو دل اون نیستم بدونم ما همیشه توی جمع بودیم و عادی رفتار کردیم دوتامون

یه نصیحت خواهرانه ببین گلم منم توشرایط تو بودم پسر عموم و دوست داشتم هنوزم دوست دارم ولی نگو تواین چند وقته متوجه رفتارش با دختر عموم شدم متوجه شدم اونو دوست داره خداروشکر می کنم نگفتم ضایع نشدم بعد ببین اگه بهش بگی مطمن هستی اگه جواب نه بده به کسی نمی گه دهن لب نی 

کاربری دست دو نفره 
یه نصیحت خواهرانه ببین گلم منم توشرایط تو بودم پسر عموم و دوست داشتم هنوزم دوست دارم ولی نگو تواین چ ...

نه نمیگه

ولی نمیدونم چجوری باید بهش نشون بدم که من خوشم میاد ازش

نه نمیگه ولی نمیدونم چجوری باید بهش نشون بدم که من خوشم میاد ازش

ببین منم مثل خودت به دختر یکی از فامیلامون گفتم شب نشده گذاش کف دستش گفت منو چی میبینی هی صداشو برد بالا منو چی میبینی قشنگ پنج بار پرسید منم همه رو جواب دادم داداش 

کاربری دست دو نفره 
منظورم اینه اونم بنظر بدش نمیاد از من همیشه پیش همیم خب من که تو دل اون نیستم بدونم ما همیشه توی جم ...

اگه احساس می‌کنی بهتر از اون نیس یه سر برو داروخونه ببین چه خبره

کاربری دست دو نفره