2777
2789

خدایا به تمام خوبای عالم قسمت میدم

به عظتتت جلالت بچمو‌شفا بده نگرانی پیرم سوزونده

خدایا یعنی میشه بگن دیگه بچه ات شفا گرفته

یاامام رضااا تو شفاشو بگیر بیارمش پابوست

میشه اینجا تاپیک بزنم بگممم دعاتون در حق بچم گرفت

کاش نفری یه حمد میخونید

کاش وقتی بادتون افتاد برا بچه منم دعا میکردید

منم مادر شیرده قابل باشم دعاگوتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خدای بزرگ بحق این ماه عزیز و شهید این ماه بزوووودی زود شفا شو بگیری از دست مولا علی

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

عزیزم حالتو خوب درک می کنم ...تست غربالگری رو ز پنجم نوزاد رو که دادیم خودم رفتم سایت مرکز بهداشت و دیدم عدد تیرویید دخترم پنج هست همونجا مغزم تیر کشید دو روز بعد مرکز بهداشت زنگ زد گفت بیاید برید فلان آزمایشگاه دوباره تست بدید و تست های تکمیلی ...تست دادیم و امیدوار بودم که اشتباه  شده باشه که نشده بود دوباره رفتیم مرکز بهداشت گفت یک ماه دیگه تست رو تکرار کنید ولی من دخترمو بردم همون روز پیش دکتر اطفال اون یه دخترم گفت اصلا نیازی یه تست یک ماه دیگه نیست و سریع باید دارو بگیره .‌‌‌‌‌‌‌بعد یک ماه عددش تنظیم شد و ما مرتب تا سه سالگی شش ماه یه بار چک میکردم آزمایش رو و البته دارو هم مرتب سر جایش ...هر چند دوز دارو کم بود و روزی یک چهارم پنجاه میلی گرم ...دکتر گفت تا سه سالگی بخوره یکماه قبل سه سالگی دارو قطع شد و تست دادیم و عددش نرمال شد و الان یکساله دارو نمیخوره و به لطف خدا همه چیز اوکیه...وقت برات گذاشتم که بگم برای دردی که دارو و درمان داره هیچوقت غصه نخور

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عزیزم حالتو خوب درک می کنم ...تست غربالگری رو ز پنجم نوزاد رو که دادیم خودم رفتم سایت مرکز بهداشت و ...

اهان راستی گفتی مادر شیر دهی منو دعا کن به زودی بتونم خونمو‌ جابجا کنم

عزیزم حالتو خوب درک می کنم ...تست غربالگری رو ز پنجم نوزاد رو که دادیم خودم رفتم سایت مرکز بهداشت و ...

شماهم این حال خرابی های منو داشتید؟

چندوقتگی چهار دستپا رفت؟کی راه افتاد

شماهم این حال خرابی های منو داشتید؟ چندوقتگی چهار دستپا رفت؟کی راه افتاد

اره عزیزم ...تازه من دخترم روی بدنش لک ویتیلیگو هم داره ...همزمانی این دوتا ممکنه نشون دهنده بیماری خود ایمنی دیگری هم باشه که خداروشکر آزمایش دادم و نبود ... هشت ماهگی چهار دست و پا رفت روز تولد یه سالگی راه افتاد ...اگر دارو رو مرتب و منظم بدید و تنظیم بشه عدد تیرویید هیچ مشکلی پیش نمیاد و روند رشد درست طی میشه ... منم که اون روزا آگاه نبودم برام دنیا تیره و تار شد الان خنده ام میگیره چون خیلی راحت درمان میشه و چیز پیچیده و سختی نیست ...صبور باش دختر مسأله مهمی نیست ... 

کاش منم بگم خندم میگیره به اون روزا و‌حل بشه

حل میشه عزیزم چرا اینقدر بزرگش می‌کنی ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دارو  میخوره خوب میشه خداروشکر کن مریضی اگر هست داروشم هست ...دختر چهار ساله من لک ویتیلیگو هم داره همون پیسی ‌.. من اولش سخت بود برام پذیرشش اما الان باهاش کنار اومدم .‌‌‌‌‌‌‌هیچ درمان قطعی هم نداره...خداروشکر تیرویید درمان داره

حل میشه عزیزم چرا اینقدر بزرگش می‌کنی ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دارو  میخوره خوب میشه خداروشکر کن مریضی ...

برای چیزی ک درمان داره غصه نخور ؛ 

من چی بگم از دردم ک دارم نداره 

خدایا صبرشو بده .