2777
2789
عنوان

من نامزدی مو بهم زدم فامبل مون بود..... 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااها مرسیی بعضیا میگن برو تا بفهمن برات مهم نی

بری کلی حرف میشنوی کلی ام حرف در میاد من تجربه داشتم که میگم، تو اقوامم بوده بخدا نمیدونی چقدر دختره بدبهت اذیت شده، خواهرانه میگم اگر سلامت روانت مهمه نرو :) 

عاشق امیر حسین عشق ابدی شدم، بزودی باهاس ازدواج میکنم، کاربری رو داشته باشید تا از روزمره باهاتون بزارم، کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

چون از اول مامانم منو مجبور کرد حالا کاری ندارم ک اون خوب هس یا ن من خیلی باهاش دعوا کردم تا تموم بش ...

خوب کاری کردی الان  مصل قدیم نیست مهمترین جای رابطه نامزدیه اگه دیدی دلتون بهتون گفت این ادم مناسبی نیست بدون حتما نیست مهم خودتی و اعصابت وبه طرف مقابل هم توجه نکن اصلا انگار یه فامیل دور و اصلا باهاش حرف نزن خیلی عادی بعدا عادی میشه مهم خودتی 

خوب کاری کردی الان  مصل قدیم نیست مهمترین جای رابطه نامزدیه اگه دیدی دلتون بهتون گفت این ادم من ...

من نامزدی فهمیدم به خاطر حرف مردم بهم نزدم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
بری کلی حرف میشنوی کلی ام حرف در میاد من تجربه داشتم که میگم، تو اقوامم بوده بخدا نمیدونی چقدر دختره ...

اها خو نمیرم پس 

انقد از مامانم بدم میاد 

اون موقع ک اومده بودن خواستگاری میگفتم نه مامانم میگفت تو بچه ای نمیفهمی 

بعد فهمیدن چقد بچه ننه س 

با هزار تا دختر بود 

با خواهرمم بود

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
من نامزدی فهمیدم به خاطر حرف مردم بهم نزدم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم 

منم همینطور ولی از شوهرم پشیمون نیستم از خانوادش کاش هیچوقت این باور رو نداشتم مهم طرف مقابل خانواده خیلی مهمه اگه نخواستنتون فقط برید نمونید 

خوب کاری کردی الان  مصل قدیم نیست مهمترین جای رابطه نامزدیه اگه دیدی دلتون بهتون گفت این ادم من ...

عادی شده 

من نه تنها از فامیلا از خانواده مم بدم میاد

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐