2777
2789
عنوان

از بی مادریم بگم بهتون

213 بازدید | 30 پست

من مادر ندارم خواهر ندارم پشتیبان ندارم حتی اجازه ندادن تو کلاس جایی شرکت کنم اینقدر حرص خوردم اینقدر گریه کردم اینقدر خودمد اتیش زدم الان بیمارم حتی کسی نمیگه چته مادرم میاد ب خوابم و خیلی ناراحته برام و گریه میکنه و ی بار رفته تو خواب زن داییم و گفته دخترم داغداره هیچ وقت داغشو فراموش نمیکنم 😔💔الهی بمیرم مادرم تو اون دنیا هم نگران منه کاش منو با خودش ببره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با کی زندگی میکنی عزیزم؟

با پدرم و برادرام زن برادرم ولی هیچکسی هوامو نداره تا چیزی شد برادرم سر من داد میزنه اصلا مقصر فقط من میبینه💔💔💔💔💔😔😔😔😔 

انشالله با یه بخت خوب جبران همه نداشته هات بشه

خاستگار بیاد بقیه خراب میکنن 

حالا دوست داشتم بعد از عمری با کسی ک خوشم میاددازش بازم خراب میکنن آخه خدا کی میخاد ب من نگاه کنه کی میخاد منو بغل کنه دلم بغل میخاد سیر گریه کنم 💔😔😔😔😔😔

منم همینطور😢😞

دلم برای‌مامانم تنگ شده ای کاش منوهم باخودش میبرد

همه برام رئیس بازی درمیارن فک میکنن چون مادرندارم باید حرفاشون به کرسی بشینه

خسته م ای کاش حداقل باگریه وبیتابیم مامانم میومدتوخوابم بهم دلداری میداد

دیگه بعد فوتش هیچ احساسی ندارم حتی نسبت به عید وتولدو...

۱۷ سالمه میخوان شوهرکنم اگه مامانم بود اینطوری نمیشد

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
منم همینطور😢😞 دلم برای‌مامانم تنگ شده ای کاش منوهم باخودش میبرد همه برام رئیس بازی درمیارن فک می ...

من واسه هر عیدی ک بازار میرم اشکم خود ب خود میاد آخه وقتی مادرم بود خیلی حس خوبی داشتم دلم براش تنگ شده دارم تایپ میکنم گریه میکنم 💔😔🥺😪🥲

سنتی 

پ چرا میگن سنتی خیلی خوبه اصلا عشقی ازدواج نکنید بخدا هر کی زندگی آینده اش اصلا بر حسب تجربه دیگران زندگی نکنیم چون خون رگ و بدن و حتی روز تولد با بقیه فرق میکنه 

انشاءالله خدا بهت کمک کنه حواست ب دخترت باشه نزار مثل من یتیم بی مادر بشه یادمه مادرم خاست بمیره دیگه هیچی فقط چشاش باز بود وقتی اومدم پیشش از چشاش اشک اومد پایین تا الان چهره و اون اشکش یادمه😪😪😪😪😪

ای جانم 

اصلا غصه نخور این روزا میگذره تا ابد ک تو اون خونه نیستی 

چند سالته؟ شاغلی؟

به نظرم باید خودتو با یه کاری سرگرم کنی تا کمتر به این حاشیه ها فک کنی عزیزم اینجوری کمتر آسیب میبینی 

اصلا توجه نکن به اطرافیانت . هر چی گفت انگار ک نشنیدی 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
پ چرا میگن سنتی خیلی خوبه اصلا عشقی ازدواج نکنید بخدا هر کی زندگی آینده اش اصلا بر حسب تجربه دیگران ...

نه سنتی فایده نداره بایدباشناخت باشه. خدابیامرزدشون  

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و دذهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  
من واسه هر عیدی ک بازار میرم اشکم خود ب خود میاد آخه وقتی مادرم بود خیلی حس خوبی داشتم دلم براش تنگ ...

بمیرم برای دلت😭😭 ای کاش کنارم بودی بغلت میکردم گریه میکردیم 

من هرجا عیددینی بافامیلامون میریم یه گوشه میشینم همه کنارمادراشون میشنن بغض گلومو میگیره😓

میدونم خیلی شرایط سختی داریم ولی باید قوی بمونیم

به خداتوکل کن عزیزم❤😔

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟