2777
2789

من خیلی نگرانم هیچی نمیدونم چند ماه دیگه بچم بدنیا میاد   و من هنوز هیچی نمیدونم!

بچه چندماهگی راه میره؟

کی حرف میزنه؟ کی واکسن میخاد؟

کی باید شیر بدم؟ اصلا چطوری باید  شیر بدم؟ 

اگر سرماخورد چکار کنم؟اگر تب داشت؟ رش یر پرید تو گلوش؟ کی باید پوشک عوض کرد؟ کی باید شستش؟ هرچند وقت یبار باید برد حموم؟ 

باید از اول تو تختش  بخابه؟  تو خونه چقدر لباس  باید تنش کنم؟  دارویی تقویتی چیری  میخاد اولش ک بخوره؟   خاک عالم تو سرم کننننننن هیچی حالیم نیسسیسی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی این دغدغه ها نصیب هممون بشه🥺💚

مورد حمام رفتن من یادمه داداشام کوچیک بودن هرروز میبردمشون حمام، چون بچه سرحال میشه

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

نگران نباش مگه ماهاکه بچه‌اولمون دنیا میومد چیزی میدونستیم،به دنیا بیاد به مرور یادمیگیری همه‌چیزش ر ...

وقتی بدنیا میاد برای روز زایمان  چیزی هس ک باید بلد باشم؟ ببخشید من شیر دادنم بلد نیستم  و اینکه ببخشید  نوک سینم کوچیک    نکنه  بچه نتونه بخوره 

وقتی مادر بشی به طور غریزی و غیر قابل باور یهو میبینی داری به بهترین شکل همه این کارارو انجام میدی،منم مثل شما بودم دوران بارداری بعدش که بچم به دنیا اومد دیدم همه کاراشو دارم انجام میدم

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
کی یاد میگیرم؟ 

ببین به هر حال قبلش یکم مطالعه داشته باش. 

حالا یا کتاب بخون یا توی نت ببین چی هست

هم در مورد بچه داری و مریضی های بچه و شیر خوردن و پوشک و اینا

هم در مورد مسائل تربیتی مثل بغل کردن و جای خواب و چیزهای دیگه