2777
2789

بچه ها من تهرانم میخوام برم گلستان و آزادشهر و اون سمتا

بعد شنیدم از یه راهی بری دریا هم تو مسیر هست درسته؟؟؟

اگه درسته میشه راهشو بگید از کجاست؟؟؟

سری پیش تو نشان سعی کردم راهو پیدا کنم نشد البته خیلیم تلاش نکردم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  اگه دارین میاین گلستان حتما به جنگل تنگه هم سر بزنین خیلی جای قشنگیه،من که خیلی دوسش دا ...

سلام عزیزدلم مررررسی که گفتی حتما😍😍😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من گرگانم عزیزم آزاد شهر دریا داره مگه؟

به به😍

نه نه تو مسیر منظورمه نمیدونم دقیق فقط یکی از دوستان میگفت تو مسیر که میری یکی از شهر ها دریا دارن

من گرگانم عزیزم آزاد شهر دریا داره مگه؟

منم گرگانم مگه یدونه دریا نداره فقط تو بندر ترکمن؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
فقط خلیج گرگان میشه دریا دید وگرنه ازادشهر دریا نداره

مرسی عزیزم شاید منظورشون همون بوده 

باید از آزادشهر برم گرگان؟ یا از گرگان میرن سمت آزادشهر؟

جغرافیم افتضاحه😂

باید بری خلیج گرگان دیگه 

میدونی چند ساعت تا آزادشهر راهه؟