بچها من عاشق کسی هستم و اومده خاستگاریم اما پدرم مخالفت کرد چند جا تک نیت و استخاره گرفتم بعضیا میگن بهش میرسی بعضیا میگننمیرسی من موندم اصلا آینده واقعا دست کیه خیلی گیجم خیلی سعی کردم ک به حرفاشون فکر نکنم و بسپارم ب خدا و خودش الرحمن راحمینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین آدم چندین بار استخاره نمیکنه استخاره باره اوله بسپار دست خدا هرچی خدا بخواد همون میشه
من چندین بار گرفتم اویل جواب بله بود ولی اون روزی بیش از حد استخاره و تک نیت گرفتم جواب ها مختلفه ولی چندین بار خواب دیدم باش عقد کردم و خواب دیدم بار اول نمیشه بار دوم عقد میکنیم و حتی لباس سبز پوشیدم و آماده بودم🤍💔نمیدونم چی ب چیه
يعني اختلاف طبقاتي داريد؟ البته با يك بار جواب رد شنيدن هم كسي كه دوستتون داره بيخيالتون نميشه خصو ...
بخدا نمیدونم مشکل کجاس نمیدونم چی ب چیه عمو اینت بیش از حد دخالت کردن💔😔و آینده مو خراب کردن همیشه اینطوری هستن تا خاستگار بیاد خراب میکن آرزو میکنم دختر ک ب دنیا بیاد هیچ وقت عمو و عمه ی ظالم نداشته باشه