2777
2789

۱۵ سالمه... میدونم این سایت خوب نیست ولی جای امنی هست که میتونم روش حساب کنم. من کلاس هشتم با تیزهوشان اشنا شدم و تلاش کردم مشاوره گرفتم و خلاصه خانواده ام هیچی کم نزاشتن ساعت مطالعه ام به ۱۱ ساعت هم رسید، وارد نهم شدم همه چیز خوب پیش میرفت و با همون مشاور قبلی ادامه میدادم فقط برای امتحانات مدرسه خیلی اذیت میشدم و باورتون نمیشه شاید ۱ ساعت هم گوشی نمی دیدم خانوادم نگران حالم بودن اما من همچنان میخوندم و مهمونی نمیرفتم، بخاطر همین موضوع کلاس زبان رو ول کردم.... 

بعد از امتحانات ترم اول نهم همه چیز عوض شد من هیج تغییر مثبتی رو داخل ترازهام و درصدهام احساس نمیکردم، تا اونموقع صبر کردم و با همه چیزایی ک رعایت کردم بازم اتفاقی نیفتاد دلسرد شدم.... 

ادامش رو میزارم فقط حمایتم کنید و کمکم کنید ب راهنماییتون نیاز دارم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

هر وقت صحبت از تستای خیلی سبز و تحلیل ازمون قلمچی میومد حالم بد میشد چون مجبور بودم زمان خیلی زیادی رو برای اونها صرف کنم و تو ذهنم فقط آشوب بود و انرژی منفی، حتی یک روز جلوی معلمم تو مدرسه گریه کردم... 

هدفم رو کوچیک کردم تغییر دادم از تیزهوشان به نمونه دولتی ولی بازم تست زدن و دیدن کتاب های کمک درسی تایم گرفتن برای درس خوندن برام عذاب بود 

سعی کردم ول کنم این تست زنی ها رو، بیخیال هدفم شدم تا الان که بیشتر از یک ماه هست من تست نمیزنم، نمیخواستم اینطور بشه ولی از لحاظ روحی واقعا شکننده شدم واقعا داشتم اذیت میشدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با وجود هزینه های سنگینی که در این شرایط اقتصادی خانوادم انجام دادن عذاب وجدان گرفتم و نمیدونم چطور به مادرم بگم که پانسیون رو لغو کنه و اجازه بده درس های عادی ام رو بخونم، مشکل اینجاست که چطور اونا رو متوجه کنم که اگه ممن اینطوری درس خوندن رو ادامه میدادم ن تنها از تست زنی لذت نمیبردم بلکه به مشکلات روانیم اضافه میشد، چطور دلیل بیخیال شدنم رو به خانواده بگم و اونا درکم بکنن؟ منو ببخشن

مااصلا راهنمایی درس نخوندیم هرچی یادگرفتیم سرکلاس بودو همیشه هم معدلمون بیست،  الان تو یازده ساعت فقط پایه هشتم مبخونی؟؟!!! تا سال کنکورت کم میاری که! 

عزیز دراین حد سخت نگیر،واقعا نیاز نیست ازالان خودتو اذیت کنی،  قلم چی از سال دهم،  تست و ازمون هم ازسال دهم که کم کم برای کنکور اماده میشی 

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
حالا با وجود هزینه های سنگینی که در این شرایط اقتصادی خانوادم انجام دادن عذاب وجدان گرفتم و نمیدونم ...

کم نیار وبا قدرت به خاطر خانواده. خوشحالی پدر و مادرت ادامه بده حق داری استراحت کنی ولی نباید خودت را ببازی 

مااصلا راهنمایی درس نخوندیم هرچی یادگرفتیم سرکلاس بودو همیشه هم معدلمون بیست،  الان تو یازده سا ...

درسته کم اوردم که الان یک ساعت درس خوندن شده آرزوم.... 

آخه چرا پدر و مادرم رو اسیر کردم ، الکی باعث شدم پولشون هدر بره،  چیکار کنم اونا یک دیدگاه منفی راجع به من دارن، و اگه بخوام یک هدف دیگه رو دنبال کنم یاد این اتفاقات میفتن بهم اعتماد ندارن دیگه

کم نیار وبا قدرت به خاطر خانواده. خوشحالی پدر و مادرت ادامه بده حق داری استراحت کنی ولی نباید خودت ر ...

واقعا مغزم نمیکشه چطوره خوشحالی خانوادم رو با یک هدف بهتر رقم بزنم؟ فقط کافیه که منو ببخشن و بهم امید بدن😭