2777
2789
عنوان

چرا مردا با پرستارا ازدواج نمیکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3211 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا طرف ما هرکدوم ی متر ناخن دارن.همشونم بلوند و لوند

🫠بنظر من بدون عمل خوشگل واقعیه یا حداقل با یه عمل این خوشگل محسوب میشه

نه با یه عالمه عمل و ژل و...اینا

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
کلن پرستارا سگن  انگار یکی بهشون گفته هر چی سگ تر بهتر  حالا نمیدونم به خاطر حجم کاره یا ...

بله آین حرف رو کاملا قبول دارم و مطمئنم راجب این هستش که مردم راجبشون بد حرف میزنن و خب دلایل دیگه و سختی کار و اینا و خیلی هاشون هم علاقه نداشتن 

منم همین سعی رو میکنم که کادر درمان خوبی باشم حالا اگه چه پزشک بشم چه پرستار و چه دندان پزشک 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

نه دیگه اینجوریام نیست ، مخصوصا اگه تو برخورد اول دختر متین و مهربون باشه سر و وضع دافی نداشته باشه اخه بعضیا تو بیمارستان واقعا یه جور خاصی ارایش دارن و ناخن های بلند و یه قیافه بداخلاق و جدی ، خوب اینا دافعه دارن معمولا و اون حرفهای شاید قدیمی و همیشگی رو میاره جلو چشم طرف مقابل

یه وجه دیگه اش ساعت کاری و شیفته ، مرد اگه توان همراهی نداره همون بهتر جلو نیاد

چ ربطی داره اونیم ک عمل میکنه خشوگله

گفتم یه عمل دماغ اوکی

ژل لب اوکی

ولی نه ژل اندازه باسن مرغ و چونه مربعی و اندازه یه پرتقال گونه و بوتاکس و فلان

شاید شما اینجوری بپسندی که خب جامع کلا رو به فاجعه اس عجیب نیس

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
میشه یوم راجب معایب و مزایای پرستاری  توصیح بدین

من قبلا یعنی قبل این که خواهرم بره رشته ی پرستاری دید خوبی بهشون نداشتم و آدم های بی اخلاق می دونستم اشون . برای همین حتی به خواهرم گفتم نکنه پرستاری رو بزنی مامای بزن اما پرستاری نه . اما مخالف نظر من بود و رفت پرستاری . خلاصه . از شیفت های شب اش بگم . از اون سال اولی که می رفت و کلا توی استرس بود . از ناراحتی و بحث با اطرافیان بیمارها . از حقوق کم اش . از اینکه بعد 5 سال قراردادی تازه دو ماه قبل رسمی شدن اش . از تند شدن اخلاق اش . من واقعا الان حق می دم به پرستارها . روحیه زن لطیف هست اش توی محیط استرس زا و پر مریض و مسئولیت داری که اگر اشتباه کنی از دست ات شکایت می کنند وووو.... فقط می گم خیلی سخته 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .