بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
بچه هم داشتی؟منم اگه بچه نداشتم همین کار رو میکردم
ارع پسر ۱۲سالش بود اون زمان
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
برا منم همینطوره عیدت دیگه پدرمو در میاره میگم بریم خونه فلانی میگه نه، جایی هم که میاد همه باید مواظب باشن آقا ناراحت نشن، من موندم وقتی بازنشسته بشه چه خاکی تو سرم بریزم از الان عزا گرفتم برا اون روز
اون قبلا بود خونه میدادن الان همه چیتم ازت میگیرن بعد طلاقت میدن
آره میدونم مخصوصا همسر خودم که خیلی آدم عوضی و پستیه مطمئنم بخوام طلاق بگیرم حتی لباس تنمم میگه پس بده چه برسه به خونه و ماشین حتی الان که زنشم هیچی به اسمم نمیزنه ،فقط دارم خیال بافی میکنم یکم حالم خوب شه
🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️