2777
2789
عنوان

بچه ها کیا حاضرن همسرشون خونه و ماشین بهشون بده بعد طلاقشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 79 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از همسر سابقم فقط گفتم از زندگیم برو با لباس تنم اومدم بیرون با سیزده سال زندگی 

بچه هم داشتی؟منم اگه بچه نداشتم همین کار رو میکردم

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
وقتی طرفت سلیطس چی

عزیزم من خودم با دو بچه تنها زندگی میکنم 

ولی خب در اینکه حقمونه شکی نیست 

اگر نمیده خودش قانونی باید گرفت

چه میدونم امروز خودم حالم خوب نیست

یا علی

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه هم داشتی؟منم اگه بچه نداشتم همین کار رو میکردم

ارع پسر ۱۲سالش بود اون زمان 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دقیقا انقدر اذیتم کرده از صبح قلبم درد میکنه

برا منم همینطوره عیدت دیگه پدرمو در میاره میگم بریم خونه فلانی میگه نه، جایی هم که میاد همه باید مواظب باشن آقا ناراحت نشن، من موندم وقتی بازنشسته بشه چه خاکی تو سرم بریزم از الان عزا گرفتم برا اون روز

اون قبلا بود خونه میدادن الان همه چیتم ازت میگیرن بعد طلاقت میدن

آره میدونم مخصوصا همسر خودم که خیلی آدم عوضی و پستیه مطمئنم بخوام طلاق بگیرم حتی لباس تنمم میگه پس بده چه برسه به خونه و ماشین حتی الان که زنشم هیچی به اسمم نمیزنه ،فقط دارم خیال بافی میکنم یکم حالم خوب شه

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
خیلی خوبه بچه هاتو داری شکر خدارو کن انشالله حالت خوب شه

بچه هام کوچیکن خواهری‌.. ممنونم عزیز دلم  

توکل بر خدا 

خدا بهترین ها رو برات بسازه

شوهرت چجور آدمیه؟ چرا نمیخوایش؟ 

من شوهرم. روانی بود

قبلا گفتم ..

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️