2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترم

310 بازدید | 11 پست

سلام خانما خواهشا هر کی تجربه داره جواب بده دختر من ۸ سال و ۵ ماهشه یک ماه قبل بردیم دکتر و تشخیص بلوغ زودرس براش دادند ۱۰ روز پیش آمپول واربوپپتیل ۳/۷۵ براش تزریق کردیم ولی حس می کنم سینه هاش داره بزرگتر میشه خیلی نگرانم لطفا اگه تجربه ای دارید بگید ممنونم

سلام عزیزم انگار اول که آمپول استفاده می‌کنی بزرگ میشن از ماه دوم سوم دیگه کوچیک‌ میشن توی نی نی سایت خیلی ها رو دیدم که این حرف رو زدن 

دکتر چرا گفت‌ بلوغ زودرس مگه علایم دخترت چی بود ؟ میشه بگید چون دختر منم زیرنظر دکتر 

معمولا بعد ۸سال میگن زودرس نیست زیر ۸سال زودرس 

سلام عزیز دخترم از اول خیلی لاغر بود ولی این چند ماه آخر یه دفعه وزنش بالا رفت و یه کوچولو سینه درآورد که بردم دکتر سونو و ازمتیش و عکس از مچ دست براش نوشت  شما برتی دخترت چکار کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هر دکتری یه نظری داره اما من می خوام حداقل تا ۱۱ ساله شه پیشگیری کنم چون هم می خوام از کودکیش ِ لذت ببره هم توی این دوره زمونه نامناسب زود وارد دنیای بزرگسالی نشه یعنی عوارض آمپول های پیشگیری رو به عوارض بلوغ زودرس ترجیح دهدم

حالا هر دکتری یه نظری داره اما من می خوام حداقل تا ۱۱ ساله شه پیشگیری کنم چون هم می خوام از کودکیش ِ ...

دختر منم ۸سال و نیم تازه سینه ش جووونه‌زده دکتر پیشنهاد آمپول داده ولی من هنوز تصمیم نگرفتم 

دختر من از ۷سال و نیم سالگی رشد موی زاید داشت ولی دکتر گفت بلوغ با جوانه سینه شروع میشه که الان جوانه زده دیگه خوردیم به تعطیلات عید دکتر گفت بعد تعطیلات بیار و تو این مدت فکراتو بکن 

سن استخوانی دختر شما چند ساله بود ؟ سونو و آزمایش چیزی نشون داد ؟ برا دختر منم سونو و آزمایش نوشت حالا منتظرم تعطیلات تمام بشه ببرم نشون بدم 

شما تهران هستین ؟ اگه تهرانی کدوم دکتر میبرید ؟

ماه پیش که بردیم دکتر وزن ۳۰ کیلو و ۱۲۷ قدش بود براش ام آر آی نوشته بخاطر هورمون رشد که انجام دادیم ولی بخاطر تعطبلات هنوز به دکتر نشون ندادیم ازمایش و سونو مشکلی نبود ولی عکس مچ دست گقت حداقل ۲سال و چند ماه بزرگتر از سن خودشه نوک سینه هاشم که یه کمی دراومده ولی موی زاید نه نداره فعلا

ماه پیش که بردیم دکتر وزن ۳۰ کیلو و ۱۲۷ قدش بود براش ام آر آی نوشته بخاطر هورمون رشد که انجام ...

چه جالب هم قد دختر من ، سن استخوانی دختر منم 10ساله ست 

دکتر گفت اگه آمپول نزنه قد نهاییش چند میشه ؟ 

به من گفته آمپول نزنه ۱۵۲ میشه آمپول بزنه بین ۳سانت یا شاید شاید  بیشتر یعنی همش فقط احتمالات منم میگم دخترمو اذیت کنم برا ۳سانت سردرگم شدم حسابی 

شما راحت تصمیم گرفتی برا آمپول یا با دکترای دیگه ای مشورت کردی ؟

والا من همه تاپیک های نی نی سایت رو در این باره خوندم همه شو با توجه به تجربیات همه و اینکه از بلوغ زودرس و عوارضش خیلی خیلی میترسم تصمیم گرفتم براش بزنم حالا ممکنه عوارضی هم داشته باشه که امیدوارم نباشه ولی قطعا بهتر از اینه که دختر بچه ۸ و ۹ ساله یکدفعه ای از دنیای کودکی وارد دنیای بزرگسالی بشه و چیزی از کودکی ندونه و حس نکنه جدا از اینکه قدشون در آینده کوتاه میشه و الان هم بخاطر بزرگ شدن سبنه و پریود شدن مجبور بشن از هم سن و سالانشون دوری کنن خیلی خیلی گناه دارن به خدا

والا من همه تاپیک های نی نی سایت رو در این باره خوندم همه شو با توجه به تجربیات همه و اینکه از بلوغ ...

آره دقیقا از طرفی همین مسئله که زود وارد دنیای بزرگسالی میشه نگرانم می‌کنه از روزی هم که سینه ش جووونه‌زده انگار دنیا رو سرم خراب شده 

حالا تعطیلات تمام بشه آزمایش و سونو رو دکتر ببینه ببینم حرف آخر دکتر چیه 

من چون بعضی دکترا میگن بعد ۸سال بلوغ زودرس نیست و اگه دست کاری کنی نتیجه برعکس میگیری از این میترسم حقیقت

حالا بعد عید حتما نظر چند تا دکتر دیگه رو هم میپرسم 

ان‌شاءالله بهترین نتیجه رو از درمان بگیری عزیزم الهی دخترت همیشه تنش سالم باشه و عاقبت بخیر بشه