2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد پسر

183 بازدید | 22 پست

سلام با چه روشی بهتره

دکتر یا محلی یا همون سنتی؟

اگه دکتر چه روشی و چقدر طول کشید؟

اگه سنتی چقدر طول کشید ؟

دوره نقاهت و خوب شدنش چند روزبود؟

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کجایید شهرستان ما هم کوچیک اما لیزر داره همه بیمارستان‌ها دارن

اها بیمارستان 

من فکر کردم مطب 

چون دو تا پزشک انجام میدن که هر دو بیمارستان کار نمیکنن

اها بیمارستان  من فکر کردم مطب  چون دو تا پزشک انجام میدن که هر دو بیمارستان کار نمیکنن

تو مطب ها هم هست ولی چند وقت پیش شنیدم دیگه مجوز نمیدن برای انجام ختنه تو مطب برو پیش همون دکتر خودش میاد بیمارستان واست انجام میدع

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti
تو مطب ها هم هست ولی چند وقت پیش شنیدم دیگه مجوز نمیدن برای انجام ختنه تو مطب برو پیش همون دکتر خودش ...

تو شهر ما همگی توی مطب انجام میدن که

شما تا حالا چندتا کتاب و مقاله علمی مهم تو این زمینه مطالعه کردید که به این نتیجه مهم دست پیدا کردی ...

من خودم مردم نتیجشو رو خودم دیدم 

مقاله و کتابش هم سرچ کن میاد بخون ولی هیچ مقاله ای مثل تجربه نمیشه این کار خیلی عوارض داره منکر خوبیهاش نمیشم ولی عوارضش  برگشت پذیر نیست .شما با ختنه دختران موافقی ؟

تو شهر ما همگی توی مطب انجام میدن که

من پسرم بردم مطب گفت الان مجوز نمیدن بهمون تو مطب انجام بدیم بیارین بیمارستان من خودم میام انجا

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti

ما دکتر اوردیم خونه به روش حلقه ای برامون ختنه کرد واقعا عالی بود فقط اولش امپول زد بچه یکم گریه کرد بعدش خودم باهاش بازیزکرد تا کارش تموم بشه بعدشم پوشک خیلی شل بستم اولین جیش که کرد دیگه تموم شد کلا خیلی راحت بود زودم خوب شد پسرم ۲ ماه بود 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
ما دکتر اوردیم خونه به روش حلقه ای برامون ختنه کرد واقعا عالی بود فقط اولش امپول زد بچه یکم گریه کرد ...

ختنه توی خونه رو دیدم، فکر کنم نسبت به مطب دلهره کمتری داشته باشه، درسته؟