2777
2789
عنوان

دختری که با پسر حرف میزنه خرابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 57 پست
یکی به من این حرفو زد میخواستم عقیده بقیه رو ببینم

اون عزیزم یه سطحی نگره   وهمینطور ذهنش بسته ست که نمیدونه یو دختر و پسر میتونن برای هم بدون هیچ حسی یک دوست بمونن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

من خوشم از اینجوز شخصیتا نمیاد

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون مجازی باشه ها تهشم به ویس ختم بشه  حتی درخواست عکس هم اون پسر حتی یه بار نکرده باشه  ...

ارزش خودتون رو بدونیدواعتماد بی جا نداشته باشید این راه اشتباهه و وجدانتون هم این رو میدونه پس بهانه های شیطان رو کنار بذارید چیزی که فطرت پاکتون میگه رو انجام بدید و دوری کنید

یکی به من این حرفو زد میخواستم عقیده بقیه رو بدونم

اون یکی عقب افتاده بوده ک خودش عرضه نداشته با پسرا ارتباط بگیره حسودیش شده خاسته تو رم متوقف کنه تو ب کارت ادامه بده حیف نیس به این عقب افتاده ها توجه کنی؟!

ارزش خودتو با فکر کردن ب چرت و پرتای این حسودای ب درد نخور پایین نیار عزیزم

الان همینا رو بری ببینی بلد نیستن یه کلمه با جنس مخالف حرف بزنن

نه بابا دوست معمولی چه اشکالی داره ما خودمون یه اکیپ دختر پسر بودیم 

دقیقا ماهم یه اکیپی که خیلیا با پارتنر خیلیا با همسرشون وخیلیامونم  سینگل میریم  چرا واقعا باید حس داشته باشیم به اونا 

اون عزیزم یه سطحی نگره   وهمینطور ذهنش بسته ست که نمیدونه یو دختر و پسر میتونن برای هم بدون هیچ ...

والا من خودم جوری بوده که فارغ از جنسیت و قوم و سن با دیگران صحبت کردم 

حرفاشونو شنیدم 

و انقدر به این آدما اعتماد دارم که متوجه میشم بعد این همه مدت حتی درخواست یه عکس و ویس از من نکرده 

و کلا راجب وضعیت روزها و  گاهی مشکلاتی که پیش میاد حرف میزنیم 

همین 

ولی یه نفر به من گفت این کارت خراب بازیه من واقعا گیج شدم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
همشون مجازی باشه ها تهشم به ویس ختم بشه  حتی درخواست عکس هم اون پسر حتی یه بار نکرده باشه  ...

ببین من تجربشو داشتم که بهت میگم. قول میدم ته این به قول خود پسرا رفاقتا ،هیچی جز درد سر و فشار روانی واسه خانما نیست.چون فرهنگ جامعه ما اینو نمی‌پذیره .تو آینده میخوای ازدواج کنی .حالا خوبه که مجازی هست این قضیه و کمتر می‌تونه دردسر درست کنه برات .ولی این اجی اجی گفتن پسرا و خلاصه فاز دوست معمولی گرفتنشون فقط تا وقتیه که نمیتونن مخ یه دخترو بزنن .مذهبی و سنتی هم نیستم ولی تجربه شو داشتم .شک نکن یکی از همینا آخرش اویزونت میشه که به زور دوست معمولی رو تبدیل به دوست دختر کنه. بعد کلا پسرا شعور درک اینکه خانما محدودیتی دارن تو فرهنگ ایران برا رفاقت رو ندارن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
ارزش خودتون رو بدونیدواعتماد بی جا نداشته باشید این راه اشتباهه و وجدانتون هم این رو میدونه پس بهانه ...

من کاری نکردم که فطرتم بخواد از پاکی در بیاد 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
والا من خودم جوری بوده که فارغ از جنسیت و قوم و سن با دیگران صحبت کردم  حرفاشونو شنیدم  ...

بیخچال بابا اینجام نپرس اینجا کل پسرارو باهم گرگ حساب میکنن جالبه یکی تویه تاپیکی گفت شکارچین  من موندم من خودم  دوست های صمیمی پسر زیاد دارم  که بالای ۶سال باهم دوستیم یکی از بچگی  دوست بودیم  چرا باید اخه حس داشته باشیم.  واقعا مت نمیفهمم تونی نی سایت من همیشه دهنم باز میمونه

ببین من تجربشو داشتم که بهت میگم. قول میدم ته این به قول خود پسرا رفاقتا ،هیچی جز درد سر و فشار روان ...

ولی من خودم همیشه چارچوب داشتم 

باور کن اگه به حرفای کسی ام گوش دادم برام فرقی نداشت دختر بوده یا پسر 

فقط یه جور کمک و گوش دادن بوده

ولی من خودم همیشه چارچوب داشتم  باور کن اگه به حرفای کسی ام گوش دادم برام فرقی نداشت دختر بوده ...

خب تو اینجوری دختر خوب .تو یه طرف قضیه ای 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
بیخچال بابا اینجام نپرس اینجا کل پسرارو باهم گرگ حساب میکنن جالبه یکی تویه تاپیکی گفت شکارچین   ...

منم از این دید بدشون ترسیدم 

چه اشکال داره آدم عقیده دیگرانم بشنوه خب🤦‍♀️

خب تو اینجوری دختر خوب .تو یه طرف قضیه ای 

خب بهشونم گفتم اگه دید غیر از این به من دارین حرف نزنین 

ولی خب من حس میگیرم از طرف مقابل 

اینکه واقعا فاز بد به آدم نمیده 

تهش داره خاطرات حیوون خونگیش رو و دوران کودکیش رو تعریف میکنه