2777
2789
عنوان

معجزه خدا

128 بازدید | 6 پست

پس چرا از این معجزه های بزرگ که خدا یهو واسه بعضیا میخواد واسه همه ادما پیش نمیاد؟این حرفا که صبر کن واسه توام میشع واسه توام بهار میشه شادی میاد خدا حواسش هست کجاست؟چرا واسه همه نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ،گاهی این حرفارو میزنم ،گاهی ناامیدم ،بازم جز خود خدا مگه کسی و داریم؟

دوس دارم دیگه برا منم معجزه بشه میگن سیاه ترین لحظات ،لحظات قبل روشنیِ ... 

خیلی از این حرفا زدم و به خودم امید دادم و اینکه خدا خودش میدونه و درستش میکنه ،امیدوارم همینطور باشه و ما هم یِ روزی برسیم به این حرفا،بیایم تاپیک بزنیم برا بقیه م بگیم و امید بدیم بهشون

نمیدونم ،گاهی این حرفارو میزنم ،گاهی ناامیدم ،بازم جز خود خدا مگه کسی و داریم؟ دوس دارم دیگه برا من ...

هرروز همینارو به خودم میگم روزای تاریک بعدش روشنیه . واسه بقیه شده دیدم یهو خدا واسشون بهترینارو خواسته. ولی چرا واسه من نیس چرا حال دل من خوب نیس پس چرا خدا واسه من از این چیزا نمیخواد. دعا کن به فکر ما هم باشه. من به جز اون کسی و واسه کمک گرفتن و حرف زدن ندارم

هرروز همینارو به خودم میگم روزای تاریک بعدش روشنیه . واسه بقیه شده دیدم یهو خدا واسشون بهترینارو خوا ...

عزیزم🥲💔

منم همینه حال و روز م ،همین حرفا رو میزنم ... .

انشاالله برا ما هم بشه ،حداقل بعد چند سال سخت و صبوری ،دل ما هم شاد شه به یِ جبران جانانه 

حتما دعات میکنم ،انشاالله که مقبول باشه ... 🌹

توکلت به خدا ،تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 

خود خدا برات بسازه ...،خدا بسازه قشنگ تره 

عزیزم🥲💔 منم همینه حال و روز م ،همین حرفا رو میزنم ... . انشاالله برا ما هم بشه ،حداقل بعد چند سا ...

دل ماهم شاد شه..... دقیقا تنها چیزی که دلم‌میخواد همینه

ممنونم عزیزم فک کنم هم سن هم هستیم از تاپیکات فهمیدم منم دعات میکنم خدا به‌ماهم نگاه کنه.