2777
2789
عنوان

رفتار یه بوم و دو هوای شوهر من

919 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

من شاغل هستم توي يه اداره و همكار مرتبط با من هم يك اقاست حالا امروز اين اقا با من تماس گرفت يه مسئله كاري بپرسه شوهرم ميگه فلاني چه حقي داره كه با تو تماس بگيره البته فقط در همين حد

اين رفتار و رويه هميشه اش هست مثلا به من ميگه اصلا سوار ماشين همكاراي مردت نشو

اين در حاليه كه خودش هم با همكاراي زنش صحبت ميكنه هم سوارشون ميكنه

همش ميگه من پاكم بقيه اينطور نيستن

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرتون بگيد قديميا ميگن؛ 

كافر همه را به كيش خود پندارد. 

بگو دارم بهت شك ميكنم ندارم با همكارات حرف عادي هم بزني.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

كلا رفتارش با من تنها خوبه به شرطي كه ارتباط با هيچكس نداشته باشيم

كلا من حتي حق ندارم با خانواده ام هم گردش برم

امروز هرچقدر بهم محبت ميكرد از بس از دستش ناراحت بودم همش فكرم توي رفتاراش بود

خدایا شکرت

ب نظرم طبیعیه..شوهرته دوست داره غیرتش اجازه نمیده..تو هم نباید برات مهم باشه..مردای واقعی اینجورین عزیزم

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

اين رفتارها از دوست داشتن نيست 

لااقل براي من

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
ب نظرم طبیعیه..شوهرته دوست داره غیرتش اجازه نمیده..تو هم نباید برات مهم باشه..مردای واقعی اینجورین عزیزم

غیرت اذیت کردن زن نیست تو منگنه گذاشتن زن نیست مجبورش کردن به کاری که دوست نداره نیست. 

غیرت یعنی تمااام تلاشتو بکنی واسه ی خوشحال کردنش نه ....

غیرت اذیت کردن زن نیست تو منگنه گذاشتن زن نیست مجبورش کردن به کاری که دوست نداره نیست. غیرت یعنی تمااام تلاشتو بکنی واسه ی خوشحال کردنش نه ....

عزیزم خوشحال کردن ب چ قیمتی اینکه بذاری زن هر کاری میخاد بکنه ک خوشحال باشه..اسمان بهاری منظورم شما نیستی گلم کلا میگم..ب نظرم ی مرد قانون خودشو داره برا خوشحال کردن غیرت ینی اینکه طرفتو ناراحت کنی ولی چیزی ک صلاح نیست وبهش اجازه ندی حتی اگه محدودش کنی..بعضی وقتا محدویتا ب خاطر خود شخص هست..

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..